Наступного року на Землі розпочнеться різка зміна кліматичних поясів

Експерти дійшли висновку, що вже у наступному році на нашій планеті може відбутися різка зміна кліматичних поясів. Це може дати старт початку періоду трансформації клімату на Землі.

“Першою ластівкою” кліматичних змін вчені вважають те, що у пустелі Сахара випав сніг. Про це повідомляє “Народна Правда” із посиланням на Радіо Максимум.

У листопаді цього року слід чекати масштабних кліматичних змін. Наприклад, у зв’язку із різким прискоренням потепління в Антарктиді може відбутися повне танення крижаного покриву, внаслідок чого територія материка вкриється рослинністю.

На думку експертів, найбільш відчутною зміна кліматичних поясів стане насамперед у тропічних та субтропічних зонах. Згідно з їхніми прогнозами, Японія, США і Африка зазнають значних похолодань та покриються кригою.

Нагадаємо, керівник наукового відділу Університету Нортумбрії припустив, що Малий льодовиковий період розпочнеться вже взимку 2017 року. Такі припущення виникли після того, як британські вчені проводили дослідження в області залежності температурних коливань Землі і плям на Сонці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *