На Буковині стартував благодійний проект «Діти героїв»

 
Буковина пам’ятає:  у краї стартував благодійний проект «Діти героїв». Волонтери створюють дописи про кожну дитину загиблого на війні захисника України у день її народження, повідомляє Чернівецький промінь.
Долучитися до привітань можуть усі охочі: увагою, словами та подарунками.

Проект «Діти героїв» стартував з початку нинішнього року. Волонтери уже зробили дописи про донечок двох загиблих учасників війни на Донбасі та привітали їх з днем народження.

Галина Абрам’юк, педагог, волонтерка – одна з ініціаторів проекту, розповідає: «Спочатку це створюється в соціальній мережі Facebook. Але підсумком цього проекту має стати видання альманаху «Буковина пам’ятає. Діти Героїв» на Різдво 2020 року. Одночасно, публікуючи вітання, ми даємо, за бажанням і за згодою дорослих, номер картки або контактний номер матері чи когось рідних, із якими можна вже напряму спілкуватися. 

За словами волонтерів, після появи дописів у соцмережі доброчинці надсилають їм повідомлення, що хочуть допомогти тій чи іншій дитині. Наразі на Буковині живуть понад 70 дітей, чиї батьки загинули за Україну. Деякі з них ніколи не бачили свого батька, бо той пішов на небо ще до народження малюка…

Проекти підтримки родин загиблих існують і в інших регіонах України. Багато хто з чернівчан підтримує ініціативу такої допомоги дітям загиблих героїв, як ще одну можливість нагадати, чиї це діти, які їхні татусі, заради чого вони віддали своє життя.

Нагадуємо: слідкуйте за дописами на проекті «Діти героїв», долучайтеся до підтримки дітей, що втратили героїв-батьків!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *