“Не жаліли крові і сили – захищали Вкраїну милу”…

Не жаліли крові і сили –
Захищали Вкраїну милу.
Від нещастя та біди, Боже Прави поможи
Щоб завжди лишалися живі…

???????????????????????????????

28 березня чернівецькі бійці та волонтери з волонтерського центру ГО «Буковинське об’єднання волонтерів» ( вул. Шевченка, 41) виїхали в Донецьку область, в Курахово,  Піски з волонтерської підтримкою та продовженням формування Буковинської чоти в батальйоні «Карпатська Січ».

У цю поїздку вирушили майданівець волонтерського центру Андрій Рудько, голова кіцманських свободівців Ігор Гринюк (вдруге за останній тиждень), комендант чернівецького Майдану, офіцер Дмитро Чернишов, Віталій Кадук, голова ГО «Буковинське об’єднання волонтерів» Віталій Кадук. На фронт везуть речі, засоби гігієни, продукти, закрутки, які зібрали мешканці села Ошихліби Кіцманського району, маскувальні сітки (від волонтерів ініціативної групи «Маскувальна сітка Чернівці»), медичні препарати від медиків-доброчинців з Чернівецької обласної клінічної лікарні, шкільні малюнки і листи.
Голова Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Віталій Мельничук подякував всім,   хто долучився до формування волонтерського вантажу та спільної з бійцями та волонтерами поїздки в Донецьку область.

???????????????????????????????
Голова ГО «Буковинське об’єднання волонтерів» Віталій Кадук

Коли хлопці завантажували машину, побачила в руках у Віталія бронежилет. І попросила потримати. Віталій попередив: “Не легкий”. Скажу відверто, тримала бронежилет обома руками, одною б не втримала. Важкий. Дуже.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Волонтери повезли бійцям на фронт і книги. Також велику кількість примірників книги “Історія України”, матеріали до підручника для загальноосвітніх шкіл (10-11 класи) за загальною редакцією Андрія Козицького. Книга присвячена висвітленню найважливіших подій у житті України ХХ століття. Особливу увагу приділено темам, що відсутні у виданих після 2010 року підручниках для загальноосвітніх шкіл. Це видання підготовлене на основі широкого кола джерел, із урахуванням найновіших здобутків української та зарубіжної історіографії.

???????????????????????????????

Віталій Мельничук подарував екземрляри книги присутнім свободівцям, майданівцям та побратимам, які прийшли провести бійців і волонтерів у Курахово, Піски.
???????????????????????????????

???????????????????????????????

Перед від’їздом – фото на пам’ять.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Нехай в дорозі вас береже Бог і благословить на всі добрі діла!
Нехай Бог береже наших бійців.

Тетяна Стрільчик,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *