Завтра у Чернівцях – фестиваль “Свято гарбуза”

4 жовтня 2017 р. о 12:00 на Центральній площі, в рамках святкування Дня міста, відбудеться 4-ий студентський благодійний фестиваль-ярмарок з кулінарного мистецтва «Свято гарбуза-2017».

Захід проводить кафедра технології і організації ресторанного господарства факультету управління, сфери обслуговування та харчових технологій Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ за підтримки Департаменту економіки Чернівецької міської ради.
У заході беруть участь студенти-кулінари. Мета фестивалю – демонстрація власних кулінарних здібностей і талантів,  популяризація здорового харчування, а також розвиток культури благодійництва серед студентської молоді.

Всіх охочих запрошують прийти 4 жовтня на Центральну площу й придбати та скуштувати смаколики, приготовлені із використанням одного із найцінніших і найпоживніших плодів-дарів осені – гарбуза.

Як розповіли організатори події, зібранні кошти на ярмарку будуть передані на лікування 12 річного Даскалюка Бориса, відмінника, вихованця Сторожинецького інтернату, хворого на нейробруцильоз, параліч кінцівок. Зараз лікування Борі проходить в клініці Аджібадем (Стамбул) і потребує значних коштів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *