Гороскоп від 31 серпня до 6 вересня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

П’ятниця обіцяє непередбачуваний поворот подій. На вихідних не шукайте удачі без грошей. Від понеділка можна шукати партнерів. У вівторок не поспішайте з рішеннями, відкладіть до четверга. У середу допомога може знайти вас сама.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю спілкування вас втомить. Натомість вихідні проведіть з рідними: у неділю їм потрібна буде ваша підтримка. Від понеділка не втрачайте надії, будьте обережні з технікою у вівторок. Головні події тижня плануйте на середу й четвер.

БЛИЗНЮКИ

На п’ятницю не плануйте покупок. Якщо треба їхати, вирушайте в суботу, неділя для цього не пасує. Робочий тиждень буде активним. У вівторок приймайте рішення, у середу можливий прибуток. Родині будете потрібні у четвер.

РАК

Рішення п’ятниці й суботи мають бути вдалими. У неділю можливі надходження або подарунки. У понеділок удасться вдало вирішити родинні проблеми. Не покладайтеся на новини вівторка, активно працюйте у середу і не шукайте допомоги у четвер.

ЛЕВ

Не призначайте зустрічей на п’ятницю і не вирушайте в дорогу у суботу. У неділю покладайтеся лише на себе, не беріть у борг у понеділок. Якщо хочете щось змінити, зробіть це у вівторок. У п’ятницю активно спілкуйтеся. У четвер проаналізуйте зустрічі.

ДІВА

З фінансами у п’ятницю все вирішиться. Не приймайте рішень на вихідних, але не відмовляйтеся від заробітку. У понеділок не починайте справ, у вівторок остерігайтеся травм. На середу призначайте зустрічі. У четвер можна звернутися за допомогою.

ТЕРЕЗИ

На п’ятницю великих сподівань не покладайте. Новини суботи змусять щось вирішувати у неділю. Дослухайтеся лише до себе у понеділок. Новини вівторка  можуть засмутити, натомість у середу й четвер усе стане на свої місця.

СКОРПІОН

Ділові новини будуть приємними. Натомість у родинному житті на вихідних вам захочеться певних змін. У понеділок і вівторок варто попрацювати на забезпечення родини. Середа для роздумів і рішень, четвер – для втілення їх у життя.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу не шукайте ні удачі, ні допомоги. У неділю хтось спробує вас обманути. Не з’ясовуйте стосунків у понеділок, не витрачайте грошей у вівторок. Середа й четвер будуть вдалими в діловому й фінансовому сенсі.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю буде трохи скрутно з фінансами. На вихідних вирушайте в дорогу. Дослухайтеся до себе й не приймайте рішень у понеділок-вівторок. Уникайте розчарувань у середу і не користуйтеся транспортом у четвер.

ВОДОЛІЙ

П’ятниця підкине несподіванки. На вихідних матимете можливість додаткового заробітку. Не перекладайте своїх обов’язків на когось у понеділок. Рішення вівторка можуть бути невдалими. Бережіть здоров’я у середу і гроші – у четвер.

РИБИ

Добре подумайте у п’ятницю, чи влізати вам у нову справу на вихідних. Не сподівайтеся особливо на чиюсь допомогу у понеділок. На вівторок не плануйте поїздок. Відкладіть усі зустрічі до середи.

У четвер вам нагадають про задавнені родинні проблеми.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *