Гороскоп від 26 жовтня до 1 листопада для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Не доводьте нікому нічого у п’ятницю: спровокуєте конфлікт. Субота-неділя –  для публічних заходів. Не намагайтеся щось змінити у понеділок-вівторок, натомість у середу рішуче втручайтеся в події. У четвер можете підбивати підсумки.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця обіцяє прибуток. На вихідних оздоровлюйтеся, можна навіть за містом. Родинні проблеми доведеться вирішувати у понеділок-вівторок, це потребуватиме значних витрат. Не звертайтеся по допомогу в середу – і обережно з технікою в четвер.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця-субота  – для активності: удача не забариться. В неділю та вівторок не впадайте у відчай: обов’язково дістанете допомогу. Вирушати в дорогу найкраще у понеділок. Важливі рішення приймайте в середу, четвер – для започаткування справ.

РАК

Ловіть удачу у п’ятницю. На вихідних можливі приємні звістки від рідних. Не підбивайте підсумків у понеділок: у вівторок доведеться все змінювати. В середу можна здійснювати покупки, але не грайте в азартні ігри. У четвер ваші справи  – 50 на 50.

ЛЕВ

У п’ятницю закінчуйте справи тижня. На вихідних не проґавте можливість підзаробити. Закоханим понеділок пасує для освідчень. Вівторок обіцяє нові знайомства. Бережіть здоров’я у середу і дослухайтеся до внутрішнього голосу в четвер.

ДІВА

Ваша активність здивує всіх у п’ятницю. Знайомство суботи може нічого не дати, натомість у неділю можна чекати на допомогу. У понеділок-вівторок не поспішайте з висновками. Остерігайтеся травм у середу і чекайте новин у четвер.

ТЕРЕЗИ

Новини п’ятниці будуть приємними. На вихідних просто відпочивайте з рідними. Активну діяльність починайте від понеділка, у вівторок можна робити найважливіше. Не з’ясовуйте стосунків  у середу. Якщо треба кудись їхати, зробіть це у четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю вирушайте в дорогу. В суботу й неділю не перекладайте своїх справ на когось. У понеділок справи можуть зрушити з місця, не форсуйте їх у вівторок. У середу не соромно  звернутися по допомогу. У четвер дізнаєтеся, що робити далі. 

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу стережіться застуди й травм. У неділю можливий подарунок чи заробіток. Понеділок – для важливих справ. У вівторок вирушайте в дорогу або почекайте з цим до четверга. У середу зробіть щось для найближчих людей.

КОЗЕРІГ

Поїздка п’ятниці має бути короткою. На вихідні не плануйте значних справ, а маленькі всі вийдуть. У понеділок доведеться багато спілкуватися. У вівторок перевірте фінансові документи. Дозуйте активність у середу-четвер, аби не потрапити в халепу.

ВОДОЛІЙ

Не переймайтеся прикрощами п’ятниці: вже в суботу все зміниться на краще. У неділю можете дізнатися, що вас обманюють. Перевірте фінанси у понеділок. Вівторок  – для швидких справ. У середу-четвер будьте обережними зі знайомствами.

РИБИ

У середу стережіться необачних рухів.  У суботу-неділю погоджуйтеся комусь допомогти. У понеділок-вівторок вашої уваги домагатиметься неприємна вам людина. Слухайте себе. У середу бережіть здоров’я, у четвер не бійтеся велелюддя.  

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *