Гороскоп від 24 до 30 серпня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю зважтеся на серйозне, не встигнете – відкладіть до середи. У суботу стережіться травм, у неділю займіться оздоровленням. У понеділок довіртеся внутрішньому голосу. Вівторок присвятіть найближчим. У четвер підбивайте підсумки.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю добре заводити знайомства. На вихідних усе буде добре. У понеділок можливий прибуток. Успіх вівторка може хтось перехопити. Не зважайте, у середу починайте нові справи. У четвер добре вирішувати родинні проблеми.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю отримаєте не все, на що розраховували. На вихідних відпочивайте, але не надто активно. Не довіряйте інтуїції у понеділок, а у вівторок – саме час. У середу можна знайомитися. У четвер від вас вимагатимуть рішень: не піддавайтеся.

РАК

Вдалі підсумки п’ятниці, гарні вихідні. Але неділя підкине й необхідність поїздки. Проблеми родини у понеділок-вівторок вирішите вдало. У середу хтось поки невідомий захоче підтримати вас. У четвер все може докорінно змінитися.

ЛЕВ

Усе, про що дізнаєтеся у п’ятницю, доведеться вирішувати самотужки. У неділю не зловживайте активністю. Рішення будуть вдалими не у понеділок, а у вівторок. На середу не плануйте великих витрат. У четвер можлива термінова поїздка.

ДІВА

П’ятниця й субота засмутять нестачею грошей. У неділю допомогти вам зможете лише самі. У понеділок доведеться багато спілкуватися. Інтуїція підкаже вам, як вирішити родинні проблеми у вівторок-середу. У четвер будьте обережні в розмовах.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю буде непокоїти щось непевне. На вихідних можете розраховувати на підтримку, але не помиляйтеся з висновками у понеділок. Прибуток вівторка – не обов’язково грошима.  У середу бережіть здоров’я,  у  четвер не позичайте нікому грошей.

СКОРПІОН

Родинний вечір у п’ятницю? Ви чекали більшого. На вихідних уникайте техніки та незнайомих людей. З понеділка можна починати оздоровчі процедури. Ваша активність у вівторок-середу когось дратуватиме. Усі зустрічі плануйте на четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Ваші рішення у п’ятницю-суботу можуть комусь не сподобатися. Неділю проведіть з родиною. Новини понеділка-вівторка можуть змінити ваше життя. У середу можна їхати, тільки недалеко. Четвер сприятливий для оздоровлення.

КОЗЕРІГ

Схоже, ваші зусилля у п’ятницю-суботу підуть вам на користь. У неділю чекайте прибутку або подарунка. У понеділок бережіть здоров’я. Вашим успіхам у вівторок-середу може хтось позаздрити. Не перекладайте своїх справ на когось у четвер.

ВОДОЛІЙ

Невизначеність  у п’ятницю-суботу зміниться на новини й зміни. Не надто покладайтеся на власні судження у неділю: вже у понеділок можете розчаруватися. Від вівторка активно працюйте і не забувайте про таке ж активне спілкування.

РИБИ

Ваші рішення у п’ятницю-суботу можуть бути комусь не до вподоби. У неділю не на все бажане вистачить грошей. На понеділок плануйте зустрічі. У вівторок і середу не приймайте рішень. Гроші, отримані у  четвер, одразу не витрачайте.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *