Гороскоп від 18 до 24 січня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Зміни п’ятниці – не обов’язково будуть приємними. На вихідних не намагайтеся щось виправити, ще не час. Родинні справи вирішуйте в понеділок. У вівторок хтось близький спробує вас обманути. У середу-четвер працюйте на стабільність.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю залагоджуйте фінансові питання. На вихідних порадуйтеся за успіх когось з родини. Обережно з покупками у понеділок і зі словами у вівторок: можливі конфлікти. У середу доведеться спілкуватися у справах. У четвер прийміть допомогу.

БЛИЗНЮКИ

Не хваліться успіхом п’ятниці: не всі на вихідних порадіють за вас. Понеділок – день травмонебезпечний. У вівторок і середу доведеться мирити когось з рідних: це ваша справа. Уважно дослухайтеся до новин у четвер.

РАК

Вам не вперше розрулювати фінансові питання, впораєтеся і у п’ятницю-суботу. Успіх неділі буде швидше духовний, ніж матеріальний. У понеділок-вівторок варто проаналізувати наявні ризики. Родинні справи середи й четверга будуть успішними.  

ЛЕВ

Не переймайтеся новинами у п’ятницю-суботу: може зашкодити здоров’ю. Не починайте справ у неділю. Надходження понеділка будуть вчасними: у вівторок сприятливий час вирушати в дорогу. Не зволікайте, бо середа й четвер не пасують для цього.

ДІВА

Тиждень для родини. У п’ятницю й на вихідних щось може непокоїти вас у родинному оточенні. Від понеділка одразу багатьом рідним може знадобитися ваша допомога. Не розчаровуйтеся, якщо не з усім впораєтеся: ваші рідні оцінять ваші старання.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю гостро не вистачатиме грошей. Не відмовляйтеся від допомоги на вихідних, навіть не матеріальної. Неодруженим світить романтичне побачення у понеділок. Бережіть здоров’я у вівторок і обережно з грошима у середу-четвер.

СКОРПІОН

З вашою активністю буде важко переживати новини й нічого не зробити на вихідних. Якщо справа потребує удачі, почніть її у понеділок: вівторок – день розчарувань. У середу від вас вимагатимуть негайних рішень – відкладіть їх до четверга.   

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень нерівний. Фінанси непокоїтимуть у п’ятницю, на вихідних успіхи чергуватимуться з розчаруваннями. Та від понеділка багато що може змінитися. Добре проаналізуйте ситуацію у вівторок-середу. Четвер обіцяє велелюдне спілкування.

КОЗЕРІГ

Просто насолоджуйтеся у п’ятницю-суботу. Події неділі-понеділка вимагатимуть відповідальності. Ваше втручання багато що може змінити у вівторок і допоможе залагодити родинні справи у середу. На четвер не плануйте фінансових витрат.  

ВОДОЛІЙ

Тиждень краще витрати на творчість, ніж на фінансові справи. На вихідних просто відпочивайте. Якщо треба кудись їхати, зробіть це в понеділок. Вівторок і середа для справ, які потребують удачі, але не ризику. Не підбивайте підсумків у четвер.

РИБИ

Пливіть за течією: вирушайте в дорогу у п’ятницю, або відпочивайте у доброму товаристві на вихідних. У понеділок-вівторок не приймайте рішень і обходьтеся без допомоги. Досягайте успіху в середу, та не ставте крапку у справі в четвер.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *