Гороскоп від 14 до 20 вересня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Новини п’ятниці-суботи можуть розчарувати, більше покладайтеся на можливості неділі. У понеділок варто серйозно зайнятися здоров’ям, воно не буде зайвим у поїздці вівторка. У середу-четвер сімені новини не обов’язково порадують.

ТЕЛЕЦЬ

Не приймайте рішень у п’ятницю. Саме час просити допомоги – на вихідних. Особисте життя у понеділок-вівторок може бути якимсь непевним, вам хочеться більшого. У середу не будуть вдалими покупки, а у четвер – фінансові надходження.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю все робіть самотужки. На вихідних запросіть гостей, влаштуйте родинне свято. Неодруженим – можна романтичну вечірку. Не відкладайте справ на понеділок і вівторок. Уникайте конфліктів у середу й чекайте змін у четвер.

РАК

У п’ятницю й суботу прикрощі швидше не ваші, а когось близьких. У неділю ваші особисті справи покращаться. Не приймайте рішень у понеділок і не витрачайте грошей у вівторок. Перш ніж вкладати гроші в середу-четвер, добре подумайте.

ЛЕВ

У п’ятницю або в понеділок  можна записатися у фітнес-клуб. Новини неділі вимагатимуть витрат, але не поспішайте викладати гроші. Не приймайте рішень у вівторок і не хапайтеся за все одразу в середу. У четвер не користуйтеся технікою.

ДІВА

У п’ятницю й суботу «не гальмуйте». А от у неділю й понеділок треба добре подумати, перш ніж зважитися на якийсь крок. У вівторок можна вирушати в поїздку, а от у середу не випробовуйте удачу на смак. І не приймайте важливих рішень у четвер.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця сприятлива для ділових зустрічей, а на вихідних просто відпочивайте – з родиною чи з близькою людиною. У понеділок-вівторок удача лише поманить, не поспішайте з якимись діями у середу. В четвер не користуйтеся транспортом.

СКОРПІОН

У п’ятницю успіх може коштувати вам друзів. На вихідних доведеться вирішувати фінансові проблеми родини. Остерігайтеся травм у понеділок. У вівторок і середу удача обернеться до вашої родини, а вам доведеться трохи почекати. До четверга.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю можливі надходження, та грошей забагато не буває: впевнитеся в цьому на вихідних. У понеділок-вівторок не приймайте рішень і не звертайтеся по допомогу. В середу не розповідайте нікому подробиць, у четвер уникайте конфліктів.

КОЗЕРІГ

Довіртеся почуттям у п’ятницю-суботу і не поспішайте розчаровуватися в неділю. На понеділок призначайте зустрічі, у вівторок бережіть здоров’я. Не довіряйте нікому своїх справ у середу і дослухайтеся до новин у четвер.

ВОДОЛІЙ

П’ятниця – день травмонебезпечний. На вихідних ви здатні проявити мудрість у родинному конфлікті. Ваша удача в понеділок комусь у вашому оточенні не сподобається. Якщо треба щось вирішувати, зробіть це у четвер, середа для цього не пасує.

РИБИ

У п’ятницю непокоїтиме здоров’я, та все минеться. На вихідних можна зважитися на незвичне. У понеділок вийде все, окрім гри. У вівторок можна навчатися чогось нового. Не шукайте крайнього в середу й обережно витрачайте гроші у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *