Гороскоп від 14 до 20 грудня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

Відігнавши від себе прикрощі п’ятниці, захочеться поїхати кудись, де можна активно відпочити. І правильно: у понеділок-вівторок саме від вас залежатиме, чи варто скористатися удачею. Обережно в середу на дорогах і в четвер з грошима.

ТЕЛЕЦЬ

Якщо не хочеться довіряти комусь у п’ятницю-суботу, дослухайтеся до себе. Неділя- понеділок будуть сповнені несподіванок і змін. У вівторок починайте нові справи, у середу приймайте підтримку. У четвер тримайте гроші при собі.

БЛИЗНЮКИ

Надто активне спілкування у п’ятницю залишить вас без грошей на вихідних. Обережно з діями в неділю-понеділок: комусь вони не сподобаються. Не вирішивши конфлікт вівторка, наражаєтеся на  розчарування в середу. І багато роботи у четвер.

РАК

Роздуми у п’ятницю – це добре, тана вихідних усе радикально зміниться, питання лише – в який бік. Розчарування понеділка-вівторка погано вплинуть на вашу уважність: відчуєте це в середу. У четвер можливі невеличкі надходження.

ЛЕВ

Родинний вечір п’ятниці компенсуєте знайомствами суботи. У неділю не все вийде, як планували. Не поспішайте приймати рішення у понеділок, бо вівторок і середа – гарний час шукати підтримки. У четвер зовсім не витрачайте грошей.

ДІВА

У п’ятницю менше мрійте і не плануйте нічого на вихідні, буде важко з грошима. На початку робочого тижня вирішуйте, чого ви хотіли б більш за все. Не ображайте нікого у вівторок-середуі не забувайте про потреби вашої родини у четвер.

ТЕРЕЗИ

Новини п’ятниці змусять вас вирішувати, що робити в суботу.Не шукайте допомоги в неділю. Понеділок і вівторок – для родини: без вас їм не впоратися. В середу шукайте допомоги, четвер не сприятливий для фінансових справ.

СКОРПІОН

У поїздці п’ятниці-суботи набувайте контактів, але обережно зі здоров’ям: можете втратити кілька робочих днів,занедужавши. Новини вівторка спонукатимуть вас до активних дій, але не на все вистачить грошей у середу й четвер.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятниця вас потішить в бізнесовому сенсі, а на вихідних зробіть щось для власного задоволення. У понеділок ви комусь допоможете, а хтось інший допоможе вам. У вівторок можливий прибуток, у середу-четвер обережно зі знайомствами.

КОЗЕРІГ

Не варто ризикувати у п’ятницю. На вихідних найбільш вдалі дії ваші будуть в родині.У понеділок-вівторок можна пробігтися владними кабінетами, тільки не всім там довіряйте. Любовну історію розкручуйте в середу-четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу зменшіть активність, а в неділю краще не спілкуватися ні з ким, окрім родини. На понеділок плануйте важливі справи, у вівторок не користуйтеся транспортом. У середу зробіть щось для рідних, у четвер розраховуйте на підтримку.

РИБИ

Усі зустрічі здійсніть у п’ятницю, на вихідних краще не випробовувати удачу. У понеділок і вівторок справи на роботі вимагатимуть великого напруження: обережно, не на все вистачить здоров’я. У середу й четвер проблеми лише у трактуванні новин.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *