Гороскоп від 12 до 18 жовтня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю повертайте борги. На вихідних можна додатково попрацювати або оздоровитися.  У понеділок поставтеся іронічно до спокус і не приймайте  рішень у вівторок. Середа –  гарний час для знайомств. Не ризикуйте здоров’ям у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця – для родинних радощів. На вихідних займіться оздоровленням і власною оселею. Будьте готові до несподіваних звісток або поїздок у понеділок-вівторок. Не плануйте важливого на середу, може завадити здоров’я. Уникайте сварок у четвер.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю завершуйте давні справи. На вихідних будьте готові до новин і різких поворотів подій.. У понеділок довіртеся власній інтуїції, у вівторок уникайте техніки. Неприємності середи скороминучі, а от у четвер будьте обережні з грошима.

РАК

У п’ятницю не приймайте допомоги. В дорогу вирушайте у суботу, не сподівайтесь на неділю. Рішення понеділка не поспішайте виконувати. Не хваліться отриманим у вівторок-середу: вам можуть позаздрити. У четвер не підбивайте підсумків.

ЛЕВ

На поїздку п’ятниці особливих сподівань не покладайте. На вихідних  уникайте суперечок і велелюддя. У понеділок варто перевіряти інформацію, у вівторок стережіться травм. Середа для рутинної роботи, у четвер обходьтеся без ентузіазму.

ДІВА

П’ятниця – гарний день для знайомств. На вихідних можна багато чого зробити для родини. Не поспішайте з висновками у понеділок і не користуйтеся технікою у вівторок. В середу краще не випробовувати удачу, у четвер бережіть родину.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу інтуїція може підвести, довіряйте лише фактам. Неділя – гарний день для оздоровлення. У понеділок і вівторок багато часу заберуть родинні справи. Усе найважливіше плануйте на середу. У четвер удача може зрадити.

СКОРПІОН

У п’ятницю-суботу обережно зі здоров’ям та грошима. У неділю й понеділок аналізуйте інформацію і не поспішайте з рішеннями. Прибуток та удача – гарне поєднання у вівторок і середу, якщо не грати на них. У четвер розраховуйте на допомогу.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу важко визначитися, які витрати першорядні. У неділю важливого не робіть. Дослухайтеся до новин у понеділок і не поспішайте з висновками у вівторок. У середу не відмовляйтеся від допомоги, у четвер не робіть боргів.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю-суботу зі здоров’ям все гаразд, якщо не долучатиметеся до конфліктів. У неділю не перекладайте своїх справ на когось. Не приймайте рішень у понеділок і вівторок, бережіть здоров’я у середу і уникайте обговорень у четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю гарний день для освідчень і навіть одружень. На вихідних важливими будуть тільки власні рішення. На понеділок-вівторок можна планувати коротку поїздку. В середу дослухайтеся до новин і не проґавте удачі в четвер.

РИБИ

Отриманий у п’ятницю прибуток піде на щось незаплановане. На вихідних сімейні проблеми будуть і фінансовими. У поїздку вирушайте у понеділок, у вівторок обережно з харчами у дорозі. Не витрачайте грошей у середу і бережіть родину в четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *