Гороскоп від 10 до 16 серпня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю варто визначитися з намірами. Субота дозволить підзаробити, в неділю дізнаєтеся щось нове. Не починайте нічого у понеділок, для цього пасує вівторок. Активно спілкуйтеся в середу, в четвер ваші фінанси можуть поповнитися.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня ваша інтуїція на висоті. Завершуйте справи у п’ятницю, на вихідних відмовтеся від активності. У понеділок відчуєте чиєсь позитивне втручання. У вівторок-середу краще обійтися власними силами. Довіртеся власним відчуттям у четвер.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця – гарний день для заробітку. На вихідних уникайте конфліктів і робіть усе самотужки. Від понеділка навколо вас весь час будуть люди – знайомі й незнайомі. Може, й не дізнаєтеся, чиє втручання просунуло ваші справи у середу.

РАК

У п’ятницю та суботу можливі нові знайомства. У неділю весь ваш час належатиме родині. З неприємностей понеділка вийдете з найменшими втратами. Все правильно зробите у вівторок. У середу дізнаєтеся про обман, усе виправите у четвер.

ЛЕВ

Не легковажте з технікою безпеки у п’ятницю. В суботу доля запропонує вам вибір. У неділю бережіть здоров’я. Якщо у понеділок і вівторок правильно скористаєтеся новинами, середа буде прибутковою. Не надто переймайтеся прикрим у четвер.

ДІВА

Не приймайте рішень у п’ятницю. В суботу вирушайте в дорогу. Прибуток неділі вас може розчарувати. Все важливе зробіть у понеділок, не ганяйтеся за удачею у вівторок. У вас є середа на роздуми: рішення четверга має бути зваженим.

ТЕРЕЗИ

Не плануйте на п’ятницю покупки. На вихідних вчіться чогось нового або заводьте знайомства. Натомість понеділок – лише для своїх справ. Не втомлюйтеся у вівторок, не розраховуйте на прибуток у середу і не шукайте допомоги у четвер.

СКОРПІОН

Зміни п’ятниці – не обов’язково на позитив. Натомість  у суботу й неділю працюйте й не проґавте удачу. Сімейні проблеми вирішуйте у понеділок або у четвер. Для виконання власних рішень у вівторок-середу доведеться кудись їхати.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю важливо не помилитися у фінансових розрахунках. Тоді вихідні підуть на користь і навіть із прибутком. Довіртеся інтуїції у понеділок. Не шукайте допомоги у вівторок і правильно оцініть новини в середу і четвер.

КОЗЕРІГ

П’ятниця – гарний день для перемовин, рішення відкладіть на вівторок. На суботу не плануйте поїздок, натомість у середу для мандрівок – саме час. У неділю якась деталь змусить вас замислитися. У понеділок зробіть щось хороше для родини.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу правильно скористайтеся вдалими обставинами. У неділю стережіться травм. У понеділок доведеться зустрітися із старшими родичами. Новини вівторка будуть радісними. Не цурайтеся спілкування у середу – хтось та допоможе у четвер.

РИБИ

Тиждень трохи незвичний: допомога невідомо звідки у п’ятницю й середу, цікаві новини – у понеділок і четвер. Для роботи залишається субота, бо в неділю краще зайнятися оздоровленням. І – не пропустіть своєї удачі у вівторок!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *