Гороскоп на 9-15 лютого для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю не ризикуйте фінансами. На вихідних підтримуйте всім гарний настрій. У понеділок не намагайтеся щось змінити. Вівторок для мандрівок, у середу краще не користуватися транспортом. Не починайте нових справ у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

На п’ятницю можна призначати важливі зустрічі. У суботу не приймайте рішень. У неділю в дорозі пильнуйте гроші. У понеділок не починайте справ, ділові поїздки призначайте на вівторок. Усе важливе зробіть у середу, четвер успіхів не обіцяє.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю-суботу не найкращий час для фінансових операцій. У неділю навчайтеся чогось нового. Уникайте конфлікту в понеділок, з’ясовуйте важливе у вівторок. Не робіть у середу того, що потребує удачі. У четвер не підписуйте зопалу угоди.

РАК

У п’ятницю-суботу не шукайте досконалості: вже у неділю можливе розчарування. У понеділок можна освідчуватися й планувати майбутнє. Вівторок сприятливий для знайомств, а середа розчарує. У четвер наведіть лад у фінансових справах.

ЛЕВ

Фінансові труднощі п’ятниці змусять на вихідних шукати заробітку. Понеділок – для родинних справ або романтичних зустрічей. У вівторок гарний день для пізнання чогось нового. У середу-четвер працюйте на повну,  і успіх не забариться.

ДІВА

П’ятниця – непевний день у фінансовому плані. На вихідних варто поїхати на відпочинок чи екскурсію. Гроші, отримані в понеділок, не витрачайте одразу. Вівторок обіцяє успіхи. Середа може принести випробування нездоров’ям. Не підбивайте підсумків у четвер.

ТЕРЕЗИ

Поїздка п’ятниці-суботи може бути корисною. У неділю уникайте відвертих розмов і з’ясування стосунків. У понеділок-вівторок будьте жвавими й зробіть якомога більше справ. На середу плануйте все найважливіше. Четвер обіцяє  гарний настрій.

СКОРПІОН

У п’ятницю не піддавайтеся романтичному настрою:  вже на вихідних усе може здатися вам дурницями.  У понеділок добре розпочинати справи, у вівторок – їх завершувати. Середа потребує зосередженості. Прикрощі четверга – швидкоплинні.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю захочеться відпочивати – не пручайтеся настрою. Новини суботи  в неділю уважно проаналізуйте. Успішні справи можливі у понеділок та вівторок. У середу уникайте радикальних вчинків. У четвер можливі проблеми зі здоров’ям.

КОЗЕРІГ

Не переймайтеся проблемами у п’ятницю-суботу: все одно нічого не вирішите. Неділя дарує успіх і приємний відпочинок. У понеділок не користуйтеся технікою. У вівторок або середу можете отримати подарунок. У четвер не тринькайте грошей.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю розраховуйте на допомогу, в суботу покладайтеся лише на себе. Неділя для сімейного відпочинку. У понеділок уникайте начальства, у вівторок перевірте фінанси.  Середа – для завершення справ. У четвер займіться здоров’ям.

РИБИ

Зустрічі у п’ятницю-суботу можуть змінити ваше життя. Нічого не вирішуйте в неділю. У понеділок стережіться застуди.  У вівторок зробіть щось хороше для сім’ї. Середа для важливих рішень, у четвер краще порадитися зі старшими.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *