Гороскоп на 8-14 червня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятниця засмутить  нестачею грошей, але на вихідних усе може змінитися. В понеділок доведеться спілкуватися в офіційних установах. Самі здогадайтеся, якої допомоги потребує ваша родина у вівторок або середу. У четвер дізнаєтеся щось нове.

ТЕЛЕЦЬ

Усе, що надумаєте у п’ятницю, в суботу розчарує. В неділю будьте обережними з технікою та побутовою хімією. У понеділок вам допоможе досі невідома людина. Вівторок – для родинних радощів. Надходження середи притримайте. У четвер бережіть здоров’я.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця – день важливих рішень. В суботу обережно зі здоров’ям. У неділю буде можливість додаткового заробітку. А  у понеділок-вівторок хтось підкаже вам, куди вкласти гроші. У середу дослухайтеся до передчуттів, у четвер будьте обережні в розмовах.

РАК

У поїздці п’ятниці-суботи будьте обережні у спілкуванні з незнайомими людьми. Все, що зробите у неділю-понеділок, буде для ваших найдорожчих. У вівторок очікуйте новин, у середу будьте обережні у витратах. Спілкування четверга буде корисним.

ЛЕВ

У п’ятницю завершуйте розпочаті справи. На вихідні вирушайте з родиною на природу. Зустрічі понеділка можуть потягнути прикрощі вівторка. Не вгадаєте зараз, хто допоможе вам у середу. І шукатимете,  де взяти грошей, у четвер.

ДІВА

Активні зустрічі у п’ятницю потягнуть безгрошів’я на вихідних. Не намагайтеся щось виправити у понеділок, а у вівторок доведеться важко попрацювати. Новини середи можуть бути сприятливими для вашого бізнесу. У четвер довіряйте лише собі.

ТЕРЕЗИ

Труднощі п’ятниці з фінансами можуть закінчитися на вихідних. У понеділок обережно: ризикуєте наразитися на конфлікт. У вівторок можливі надходження. У середу не перекладайте на когось свої обов’язки. У четвер не підбивайте підсумків.

СКОРПІОН

Дослухайтеся до інтуїції у п’ятницю й уникайте конфліктів у суботу. У неділю-понеділок бережіть здоров’я – своє й родини. У вівторок уникайте зустрічей і перемовин. В середу можете отримати допомогу.  У четвер перевірте фінансові документи.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу доведеться вирішувати щось важливе. Прибуток неділі буде меншим за очікуваний. Обережно зі здоров’ям у понеділок і вівторок: недуга може серйозно зашкодити планам. У середу розпочинайте нове, у четвер обережно з грошима.

КОЗЕРІГ

Новини п’ятниці потягнуть значні витрати в суботу. Дослухайтеся до інтуїції й не намагайтеся шукати гроші в неділю-понеділок. У вівторок можна розраховувати на надходження і в середу здійснити щось із запланованого. У четвер аналізуйте ситуацію.

ВОДОЛІЙ

Обходьтеся без допомоги у п’ятницю, бо в суботу може розчарувати партнерство. Не приймайте рішень у неділю. Новини понеділка можуть багато що змінити. Чи приймати ці новації, вирішуйте у вівторок. Не поспішайте витрачати отримане у середу-четвер.

РИБИ

Рішення про поїздку у п’ятницю-суботу може бути хибним. У неділю не робіть нічого важливого. Не зациклюйтеся на неприємному в понеділок або середу, усе важливе робіть у вівторок і шукайте допомоги (тільки не грошима) у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *