Гороскоп на 6-12 квітня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю не приймайте рішень, краще в суботу. Тільки на неділю серйозних справ не плануйте. У понеділок важливо працювати в команді. Вівторок небезпечний травмами. У середу уникайте сварок, усі важливі зустрічі призначайте на четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю уникайте поїздок. Субота обіцяє цікаві новини. Неділю проведіть з родиною. Понеділок і вівторок – гарний час для нових знайомств. У середу ваша турбота знадобиться старшим родичам. У четвер уникайте користування технікою.

БЛИЗНЮКИ

Родинна вечірка у п’ятницю перейде у спільний відпочинок на вихідних. Стримуйте роздратування. У понеділок можливі обман чи розчарування. У вівторок займіться оздоровленням. У середу можна починати нові справи, у четвер – утримайтеся.

РАК

Важливі справи завершуйте у п’ятницю. У суботу-неділю чекайте на зміни й радійте життю. У понеділок обмежте користування технікою. У вівторок розпочинайте нові справи. У середу уникайте спілкування, знайомства четверга будуть корисними.

ЛЕВ

У п’ятницю стримуйте поганий настрій. В суботу плануйте справи, але не починайте їх у неділю. Понеділок-вівторок порадують змінами, але допомоги не шукайте. У середу головний чинник – інтуїція.  У четвер не робіть нічого серйозного.

ДІВА

П’ятниця – гарний день для спілкування з начальством. На вихідних вирушайте на природу. У понеділок-вівторок  не починайте фінансових оборудок.  У середу уважно дослухайтеся до новин, у четвер дуже важливі дрібниці й подробиці.

ТЕРЕЗИ

Не сподівайтеся на п’ятницю, відкладіть важливе на суботу. У неділю тікайте від рішень у мандри.  Понеділок  розчарує, у вівторок можна спробувати щось виправити. У середу можна вирушати в дорогу, у четвер відмовтеся від ризикованих справ.

СКОРПІОН

П’ятниця для завершення справ, вихідні – для спілкування з найдорожчими людьми. У понеділок доведеться клопотати по інстанціях. У вівторок уважно оцінюйте новини. У середу можна починати важливе, у четвер займіться рутинними справами. 

СТРІЛЕЦЬ

На п’ятницю не плануйте важливих справ. В суботу не сидіть на місці, у неділю будьте уважні до обставин. Справи понеділка й вівторка будуть вдалими. Середа для спілкування з новими людьми.

 Дослухайтеся до внутрішнього голосу в четвер.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю не підбивайте підсумків. У суботу не користуйтеся технікою і не займайтеся спортом. В дорогу вирушайте у неділю або почекайте вже до четверга. У вівторок добре шукати нової роботи або чогось навчатися. У середу чекайте новин і змін.

ВОДОЛІЙ

Надходження п’ятниці будуть меншими за очікувані. Та на відпочинок на вихідних вистачить.  У понеділок можливі конфлікти. У вівторок сподівання будуть марними.  Середа – день нових можливостей і відкриттів. У четвер не шукайте компанії.

РИБИ

Сімейні справи завершуйте у п’ятницю. В суботу ділове спілкування поєднайте з відпочинком на природі. Неділя та четвер надходжень не обіцяють. Обережно з рішеннями у понеділок і вівторок: можливі конфлікти. Середа – для нових знайомств..

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *