Гороскоп на 4-10 травня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю щось вирішувати – марна справа. В суботу не починайте справ, в неділю можна підзаробити. Медичні процедури у понеділок будуть помічними. У вівторок нічого не купуйте. В середу довіртеся інтуїції, у четвер чекайте несподіванок.

ТЕЛЕЦЬ

Підсумки підбивайте у п’ятницю. На вихідних аналізуйте і виправляйте помилки. Уникайте  з’ясування стосунків у понеділок, не приймайте рішень у вівторок. Середа – гарний день для спілкування. У четвер віддайте перевагу усамітненню.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю уникайте велелюддя, в суботу – неприємних осіб. У неділю активно спілкуйтеся, у понеділок вас спробують ошукати. Не долучайте нікого до власних справ у вівторок. Не приймайте рішень у середу і не починайте нових справ у четвер.

РАК

П’ятниця не пасує для фінансових справ. Усі розрахунки проводьте в суботу. У неділю можливі родинні зустрічі. У понеділок і вівторок краще не вирушати в дорогу. У середу завершуйте задавнені справи, у четвер починайте нові.

ЛЕВ

П’ятниця – для підсумків і планування. На суботу не призначайте зустрічей, у неділю не витрачайте грошей. Поїздка понеділка-вівторка може бути успішною. Розпочинайте нові справи в середу, у четвер можливі розчарування.

ДІВА

У п’ятницю зробіть якомога більше: субота може знадобитися для несподіваних речей. У неділю й понеділок уникайте суперечок. Вівторок сприятливий для фінансів. У середу доведеться багато спілкуватися. Четвер – для роздумів.   

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу завершуйте розпочате. У неділю можуть виникнути нові справи, особливо родинні. Понеділок  для активного спілкування, у вівторок уникайте зустрічей. У середу перевірте фінанси і не продавайте нічого в четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю важливо спланувати подальші дії. У суботу шукайте партнерів або спонсорів. Неділя – для особистих стосунків. Понеділок для аналізів та розрахунків. У вівторок ловіть удачу за хвіст. У середу-четвер просто активно працюйте.

 

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу не починайте нових справ і не користуйтеся технікою. У неділю є шанс отримати прибуток, у понеділок не проґавте удачу. Будьте уважні до здоров’я у вівторок. У середу не приймайте рішень, у четвер, навпаки, вирішуйте найважливіше.

 

КОЗЕРІГ

У п’ятницю не шукайте допомоги. У суботу уникайте зустрічей. На неділю вирушайте на відпочинок. У понеділок обережно зі словами. У вівторок теж покладайтеся лише на себе. Найбільш вдалий день – середа. У четвер не підбивайте підсумків.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю не поспішайте з рішеннями. На вихідних не починайте і не завершуйте справ. Будьте обережні  у спілкуванні в понеділок. Активно працюйте у вівторок. У середу заводьте знайомства, лише не фінансові. У четвер уникайте публічних заходів.

РИБИ

У п’ятницю уникайте велелюддя, в суботу займіться власним здоров’ям. У неділю можна не сидіти вдома. У понеділок, навпаки, приймайте гостей. У вівторок розчаруєтеся в подарованому. Не шукайте допомоги у середу і не підбивайте підсумків у четвер.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *