Гороскоп на 27 жовтня – 2 листопада для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

Не шукайте допомоги у п’ятницю, сміливо рухайтеся назустріч змінам у суботу-неділю. У понеділок і вівторок важливо правильно скористатися отриманою інформацією. Усе важливе починайте в середу, не плануйте витрати на четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю можуть відкритися нові можливості. На вихідних відпочивайте з родиною, приймайте гостей. У понеділок-вівторок не сподівайтеся на гарні фінансові результати. Зроблене в середу може розчарувати вас у четвер.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця – гарний день для знайомств. Вихідні проведіть без особливих витрат. Важливі рішення приймайте у понеділок, але справи починайте лише в середу. У вівторок не зайве порадитися з кимсь старшим. У четвер навпаки робіть усе самотужки.

РАК

Завершуйте справи у п’ятницю, не робіть нічого серйозного в суботу і приймайте рішення в неділю.

Не витрачайте грошей у понеділок і не поспішайте витрачати надходження вівторка. У рішеннях середи-четверга дуже важливо не помилитися.

ЛЕВ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю. На вихідних уважно придивляйтеся до тих, хто щось пропонує. В дорогу вирушайте у понеділок і не шукайте допомоги у вівторок. Середа – для сімейної вечері або романтичного побачення. Не покладайте сподівань на четвер.

ДІВА

Нікому не розповідайте про прикрощі п’ятниці. Не перекладайте на когось своїх обов’язків на вихідних. Нові знайомства понеділка можуть бути корисними. У вівторок бережіть здоров’я. Добре подумайте, чи зважуватися на зміни у середу-четвер.

ТЕРЕЗИ

Сімейні проблеми постануть у п’ятницю. В суботу частину їх удасться вирішити. У неділю остерігайтеся застуди. У понеділок  і вівторок обережно спілкуйтеся з неприємними людьми. У середу кличе дорога, у четвер доповідайте начальству про успіхи.

СКОРПІОН

Залишайте собі варіанти у п’ятницю-суботу. Неділя – травмонебезпечний день. У понеділок і середу будьте обережні з фінансами: вас спробують обманути. У вівторок можуть відкритися кар’єрні або творчі можливості. У четвер стережіться застуди.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю будьте обережні з транспортом, краще нікуди не їхати. На вихідних спілкуйтеся із старшими родичами. Не залучайте нікого до справ у понеділок і бережіть здоров’я у вівторок. Не бійтеся змін у середу і рішень у четвер.

КОЗЕРІГ

Кортить кудись поїхати? Зробіть це у п’ятницю або вже наступного четверга. На вихідних, навпаки, не користуйтеся транспортом. Усе важливе починайте в понеділок або відкладіть на кілька днів. У середу багато спілкуйтеся але нікому нічого не обіцяйте.

ВОДОЛІЙ

Уникайте конфліктних ситуацій у п’ятницю. Вихідні проведіть у тихому сімейному спілкуванні. Не плануйте витрат на понеділок, не шукайте допомоги у вівторок. У середу приймайте рішення, у четвер не поспішайте їх здійснювати.

РИБИ

Не приймайте рішень у п’ятницю. У суботу приймайте сімейні рішення. Хочете змін – починайте їх у неділю.  Усе важливе починайте у понеділок, у вівторок можна завершувати справи. У середу вам допоможе хтось старший за вас. У четвер вирушайте в дорогу.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *