Гороскоп на 27 квітня-3 травня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю можна очікувати на щось хороше, але не приймайте рішень у суботу. У неділю не проґавте  свого шансу. У понеділок будьте гранично обережними. У вівторок плануйте, в середу спілкуйтеся. У четвер досягайте домовленостей.

ТЕЛЕЦЬ

Уникайте конфліктів у п’ятницю: не вдасться примиритися в суботу. В неділю не розпочинайте важливих справ. Рішення понеділка-вівторка можуть бути доленосними. У середу-четвер обережно з харчами: існує загроза отруєнь.

БЛИЗНЮКИ

Сімейні проблеми обговорюйте у п’ятницю. На вихідних зможете щось змінити чи виправити для рідних. Не починайте важливого у понеділок. У вівторок очікуйте на гарні новини. Середа – для важливих починань. У четвер дослухайтеся до старших.

РАК

У п’ятницю й суботу можна мандрувати, а в неділю краще посидіти вдома. У понеділок можете отримати щось корисне. У вівторок можливі проблеми з фінансами, у середу – зі здоров’ям. У четвер усе вийде якнайкраще.

ЛЕВ

Із прикрощами п’ятниці самі не впораєтеся, у суботу варто шукати допомоги. У неділю і в середу відчуєте нестачу коштів. У понеділок бережіть здоров’я, у вівторок можна починати важливі справи. Обмежте спілкування у четвер.

ДІВА

Не витрачайте грошей у п’ятницю. Чекайте гарних новин у суботу. В неділю не починайте важливого. У понеділок можна робити важливе, у вівторок зробіть паузу. Не приймайте рішень у середу, відкладіть їх на четвер.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю не розраховуйте на прибуток і не поспішайте витрачатися на вихідних, відпочивайте вдома. У понеділок можливі надходження, у вівторок не поспішайте з рішеннями. У середу зробіть щось для рідних, у четвер уникайте конфліктів.

СКОРПІОН

Як упоратися з новинами п’ятниці, вирішуйте з родиною на вихідних. Понеділок і вівторок можуть принести негаразди зі здоров’ям. У середу не поспішайте витрачати гроші. У четвер будьте розважливими й обережними у розмовах.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу не поспішайте з рішеннями, навіть нагальними. Усе відкладіть на неділю. У понеділок-вівторок будьте обережні в розмовах: можете комусь нашкодити. У середу оздоровлюйтеся. У четвер не з’ясовуйте стосунків.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю робіть важливі справи. На вихідних не переймайтеся поганим настроєм: минеться. У понеділок обмежте активність, у вівторок змінюйте все на краще. У середу ваші справи важливі для родини. У четвер усе вийде без допомоги.

ВОДОЛІЙ

П’ятниця – для роздумів та планування. У суботу оздоровлюйтесь. У неділю уникайте неприємних людей. У понеділок-вівторок не звертайтеся за допомогою. Якнайменше спілкуйтеся  в середу і не проґавте успіху в четвер.

РИБИ

Зміни п’ятниці корисні не лише для вас, а й для ваших рідних. На вихідних є шанс вийти у лідери. У понеділок  або вівторок можна вирушати в дорогу. Добре зважте всі обставини у середу і не починайте важливого у четвер.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *