Гороскоп на 23 лютого – 1 березня для усіх знаків зодіаку

 ОВЕН

Гроші, отримані у п’ятницю, довго не затримаються. На вихідних уникайте конфліктів: можуть затягнутися. У понеділок дізнаєтеся щось приємне.  У вівторок-середу доведеться вирішувати фінансові проблеми. У четвер приймайте важливі рішення.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю можливий невеличкий прибуток. На вихідних очікуйте приємних подій та зустрічей. У понеділок варто порадитися з кимсь досвідченим. Не приймайте рішень у вівторок, не позичайте грошей у середу. Четвер – травмонебезпечний день.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю завершуйте справи, у суботу не підбивайте підсумків. У неділю не розповідайте нікому про свої фінансові справи. У понеділок вас можуть обманути.  Усі зустрічі плануйте на вівторок, на середу не відкладайте. У четвер можлива новина.

РАК

У п’ятницю займайтеся домашніми справами. У суботу або неділю може виникнути необхідність кудись їхати. У понеділок уникайте скупчення людей, можете захворіти. У вівторок-середу уникайте конфліктів. У четвер не приймайте важливих рішень.

ЛЕВ

У п’ятницю будете сподіватися на щось важливе, на вихідних розчаруєтеся в цих сподіваннях. Важливі справи розпочинайте в понеділок і бійтеся обману у вівторок. У середу можна вирушати в дорогу. Не відкладайте важливого на четвер.

ДІВА

У п’ятницю не беріться за важливі справи. На вихідних усе, за що не візьметеся, виходитиме якнайкраще. У понеділок не розраховуйте на удачу, у вівторок не хваліться успіхами. У середу-четвер можливі серйозні зміни.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю багато спілкуйтеся, на вихідних, навпаки, уникайте спілкування і не робіть висновків. У понеділок все може вийти без допомоги. У вівторок зробіть щось для родини.  У середу починайте важливе, уникайте суперечок у четвер.

СКОРПІОН

Фінансові справи у п’ятницю успішними не будуть. У суботу щось може зіпсувати вам настрій. У неділю все виправиться. У понеділок і вівторок справляйтеся з усім самотужки. У середу уникайте легковажності. На четвер призначайте побачення.

СТРІЛЕЦЬ

Не воюйте з технікою в п’ятницю. Вихідні будуть цікавими в новій компанії. Не підписуйте  документів у понеділок, у вівторок уникайте конфліктів. У середу родинні справи будуть успішними, у четвер не затівайте прибирання чи ремонту.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю родина вас потішить. В суботу не починайте важливого, відкладіть на неділю. Не шукайте допомоги в понеділок: все вийде на добре. Важливі справи починайте у вівторок, у середу перепочиньте. У четвер зверніть увагу на здоров’я.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю можливі надходження, на вихідних, навпаки, витрати, але приємні. Здоров’я може підвести у понеділок. У вівторок-середу важливо ретельно проаналізувати всі справи. У четвер влаштуйте свято для родини.

РИБИ

Не залишайте невирішених питань у п’ятницю: на вихідних через це може виникнути конфлікт. У понеділок очікуйте на приємні новини. У вівторок зробіть якнайбільше, у середу бійтеся обману. У четвер можливі проблеми з фінансами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *