Гороскоп на 22-28 червня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Новини п’ятниці будуть приємними. Вихідні проведіть із родиною, але бережіть здоров’я. На понеділок і вівторок плануйте поїздку до родичів. В прибуток, отриманий в середу, теж доведеться витратити на найдорожчих вже у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця вразить розчаруванням: не зациклюйтеся на цьому, на вихідних всю увагу – родині. У понеділок-вівторок хтось вам допоможе,  хоча й не в тому, на що ви очікували. Натомість у середу все буде вдалим, а в четвер приймайте важливі рішення.

БЛИЗНЮКИ

Рішення п’ятниці-суботи доведеться виконувати самотужки. Не обговорюйте нічого з родичами у неділю й понеділок.  Вівторок і середа – дні узагалі конфліктні, обмежте спілкування. У четвер зробіть для ваших родичів якнайбільше.

РАК

Не шукайте допомоги у п’ятницю і вивчайте ситуацію в суботу. У неділю приймайте рішення. Не плануйте витрати на понеділок і не поспішайте витратити усе у вівторок. Середа пасує для іспитів і конкурсів. У четвер можна вирушати в поїздку.

ЛЕВ

У п’ятницю та на вихідних  бережіть здоров’я й уникайте травм.  Не починайте робочий тиждень з важливих рішень. У вівторок працюйте, як заведені, у середу можна розраховувати на допомогу.

У четвер не лякайтеся різких змін.

ДІВА

Гранична обережність – ваш девіз на п’ятницю. Добре подумайте, на що витратити удачу на вихідних. Від понеділка можна вирушати в коротку поїздку. У середу вашим планам може завадити здоров’я. Новини четверга мають бути сприятливими.

ТЕРЕЗИ

Варто покластися на когось у п’ятницю – і на вихідних трапиться щось цікаве. На  понеділок-вівторок припадає багато  різноманітних справ. У середу спробуйте отримати нову роботу або  підробіток. Четвер може докорінно змінити ваше життя.

СКОРПІОН

Тиждень повний випробувань. У п’ятницю й неділю тримайтеся подалі від техніки. Новини суботи стосуватимуться усієї родини. Не з’ясовуйте стосунків у понеділок. Усе найважливіше зробіть у вівторок. У середу й четвер уникайте активності.

СТРІЛЕЦЬ

По допомогу звертайтеся у п’ятницю. Уникайте гострих питань у суботу і робіть усе самотужки в неділю. Обійдіться без рішень у понеділок і вівторок. Стережіться травм у середу, важливі зустрічі призначайте на четвер.

КОЗЕРІГ

Тиждень  багатий на зустрічі. На спілкування п’ятниці й наступного четверга особливо не покладайтеся: найбільш вдалими будуть контакти в неділю. У суботу можна вирушати в дорогу. Від понеділка до середи стережіться хвороб і не впадайте у відчай.

ВОДОЛІЙ

Рішення п’ятниці-суботи будуть для вас правильними, але хтось з вашого оточення буде невдоволений. Не шукайте удачі в неділю. Не давайте обіцянок у понеділок і вівторок. Починайте важливе у середу й розраховуйте на допомогу у четвер.

РИБИ

П’ятниця й субота можуть  багато змінити у вашому житті. В неділю не проґавте удачі, бо понеділок не пасує для починань. Не звертайтеся по допомогу у вівторок і зважайте на здоров’я у середу. Ваші рішення можуть когось образити у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *