Гороскоп на 20-26 квітня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю не витрачайте грошей, може, в суботу доведеться кудись їхати. Неділя разом зміцнить родину. У понеділок можливі розчарування. У вівторок не приймайте рішень. Середа для домашніх справ. У четвер можна спілкуватися з начальством.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю бережіть здоров’я. В суботу задуми виходять, у неділю не дуже. У понеділок очікуйте щасливих збігів. Вівторок для рутинних справ. У середу спілкуйтеся зі старшими, у четвер не варто долучати когось до своїх справ.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю не переймайтеся дрібницями.  У суботу-неділю уникайте конфліктних ситуацій. Понеділок обіцяє вдале завершення справ. Вівторок пасує для навчання. У середу не витрачайте грошей. У четвер працюйте в команді.

РАК

У п’ятницю можливе безгрошів’я. В суботу-неділю бережіть здоров’я. Понеділок обіцяє нові можливості. У вівторок можна ризикнути, тільки не у грі. Середа – гарний день для спілкування з начальством. У четвер починайте нові справи.

ЛЕВ

У п’ятницю активно оздоровлюйтеся. На вихідних варто не приймати жодних рішень. У понеділок не починайте нового. Мандрівку починайте у вівторок. У середу вирішуйте сімейні проблеми. У четвер доведеться багато спілкуватися з новими людьми.

ДІВА

На п’ятницю не плануйте значних справ. На вихідних ловіть удачу. У понеділок шукайте нових знайомств. Вівторок зіпсує настрій нестачею грошей. У середу не починайте нічого важливого. У четвер не підбивайте підсумків.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю активно просувайте справи. На вихідних відпочинок з родиною має бути вдалим. ведіться на провокації. У понеділок- вівторок можуть змінитися матеріальні ресурси. У середу заводьте знайомства. У четвер уникайте конфліктів.

СКОРПІОН

Будьте обережні в усьому в п’ятницю. На вихідних насолоджуйтеся родинним спілкуванням. У понеділок проаналізуйте стан справ, у вівторок уникайте конфліктів. У середу і четвер варто починати важливі справи.

СТРІЛЕЦЬ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю. Вихідні – для родинного відпочинку.  У понеділок ловіть удачу й започатковуйте справи. Сімейні проблеми засмутять у вівторок. У середу не шукайте допомоги. У четвер не позичайте нікому грошей.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю можете ризикнути. Решту тижня проведіть спокійно. Освідчення відкладіть на пізніше.  У понеділок і вівторок уникайте змагань. У середу не варто приймати важливі рішення і не шукайте допомоги у четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю можливі сімейні проблеми. У суботу просто відпочивайте, в неділю або понеділок можна вирушати в мандри.  Рішення вівторка багато чого варті. Зміни можуть розпочатися вже у середу. Натомість у четвер не приймайте рішень.

РИБИ

Важливі справи починайте у  п’ятницю. Відмовтеся від поїздок на вихідних. Від понеділка справи можуть бути конфліктними: вирішуйте все самотужки. У середу не перекладайте на когось власні обов’язки. Четвер присвятіть найдорожчим людям.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *