Гороскоп на 2-9 березня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю не починайте і не завершуйте справ. У вихідні отримаєте менше, ніж сподіваєтеся. У понеділок вирішуйте найважливіше. Вівторок пасує для пошуків роботи. Середа сприятлива для оздоровлення. У четвер можливі надходження.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю не розгубіться від велелюддя. На вихідних відпочивайте та оздоровлюйтеся. У понеділок можна вирушати в дорогу, у вівторок мандрівок не починайте: можлива неприємна зустріч. У середу вирішуйте родинні проблеми, у четвер починайте нові справи.

 БЛИЗНЮКИ

Не приймайте рішень у п’ятницю В суботу стережіться травм. Усі покупки робіть у неділю. У понеділок до магазинів не ходіть. Не легковажте здоров’ям у вівторок. Середа не пасує для важливих рішень, у четвер не бійтеся вирушати в дорогу.

РАК

Не завершуйте важливого у п’ятницю, відкладіть до суботи. У неділю не починайте мандрівок, у понеділок можете вирушати. У вівторок робіть усе самотужки. Найважливіше плануйте на середу, дрібниці залиште на четвер. 

ЛЕВ

У п’ятницю-суботу уникайте неприємних розмов і конфліктів. У неділю-понеділок не беріться за вирішення родинних проблем. Вівторок – для оздоровчих процедур. Сімейні проблеми у середу-четвер доведеться вирішувати саме вам.  

ДІВА

Гроші, отримані у п’ятницю, в суботу не витрачайте. Неділя пасує для родинного свята. У понеділок можна починати важливі справи, у вівторок не сваріться з рідними. У середу перевірте фінансові документи, у четвер остерігайтеся протягів.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю робіть усе самостійно. В суботу завершуйте справи. Новина неділі може бути неприємною.  У понеділок хтось добре знайомий може вас обманути. Зустрічайтеся зі старшими у вівторок, у середу-четвер не витрачайте грошей.

 

СКОРПІОН

У п’ятницю обережно зі здоров’ям, у суботу – з грошима. Послухайтеся поради старшої людини у неділю. У понеділок-вівторок нічого не вирішуйте і не починайте поїздок. Аналізуйте справи у середу і уникайте конфліктів у  четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю не зациклюйтеся на проблемах. У суботу-неділю можливі цікаві зустрічі. У понеділок-вівторок варто взятися за сімейні справи.  Не витрачайте гроші, отримані в середу, хоча б тиждень. У четвер не приймайте важливих рішень.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю будьте готові до новин. В суботу-неділю не просіть допомоги і не приймайте запропонованої. Понеділок обіцяє успіх у справах. Вівторок – для роздумів. Не приймайте рішень у середу. У четвер відчуєте нестачу фінансів.

 ВОДОЛІЙ

У п’ятницю уникайте стресів. Субота й неділя – час подумати й оцінити справи. Понеділок – гарний день для родинних зустрічей. На вівторок не плануйте значних справ. Середа для самостійної роботи, а четвер – вдалий день для іспитів і конкурсів.

РИБИ

У п’ятницю уникайте людей із поганим настроєм і не з’ясовуйте стосунків. У суботу й неділю добре підготуйтеся до справ понеділка: буде важкий день. На вівторок не призначайте важливі зустрічі. Поїздку перенесіть із середи на четвер.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *