Гороскоп на 16-22 березня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю не починайте важливого, краще попрацюйте в суботу. В неділю поводьтеся обережно: можливі травми. Не звертайтеся по допомогу в понеділок, зробіть це у четвер. У вівторок обмежте спілкування, нове починайте в середу. 

ТЕЛЕЦЬ

Конфлікт п’ятниці може затягнутися. Надходження суботи в неділю можна вкласти у важливе. У понеділок дізнаєтеся новини. У вівторок можливі зміни вашого статусу. Важливі справи починайте в середу. У четвер не хваліться успіхами.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю можливі зміни. Субота – для сімейних зустрічей. У неділю обережно з фінансами. У понеділок активно попрацюйте, у вівторок уникайте перевтоми. У середу може все бути успішним, та не діліться планами у четвер: розчаруєтеся.

РАК

Цього тижня будьте обережними в побуті й обмежте пересування поза домівкою. На вихідних спілкуйтеся з родиною. З неприємними новинами понеділка впораєтеся у вівторок. У середу доведеться багато працювати. У четвер не починайте справ.

ЛЕВ

Обережно поводьтеся з фінансами у п’ятницю. На вихідних не приймайте рішень. Не шукайте успіху в понеділок. У вівторок бережіть здоров’я. Новини середи можуть змінити життя. У четвер не спілкуйтеся з неприємними людьми.

ДІВА

У п’ятницю підбивайте підсумки. На вихідних чекайте на приємне спілкування. У понеділок можна сподіватися на удачу, а у вівторок розраховуйте на прихильність начальства. У середу уникайте витрат: у четвер знадобляться гроші.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця – гарний день для контактів. Не переймайтеся новинами на вихідних: все обернеться на краще. У понеділок не шукайте допомоги, у вівторок, навпаки, звертайтеся до рідних. Не завершуйте справ у середу й не слухайте порад у четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю робіть усе самотужки. На вихідних від вас нічого не залежатиме. У понеділок і вівторок не приймайте рішень: все вийде інакше. Безліч справ «звалиться» на вас у середу. Четвер – для активного завершення розпочатого.

СТРІЛЕЦЬ

Родинні справи у п’ятницю – передусім. На вихідних вийде усе, за що візьметеся. Не починайте нічого важливого у понеділок. Плануйте витрати у вівторок, але не поспішайте витрачати гроші в середу. У четвер уникайте поїздок.

КОЗЕРІГ

П’ятниця – для планування й сімейних зустрічей. Новини суботи-неділі змусять приймати важливі рішення. У понеділок не займайтеся родинними справами. Не починайте нового у вівторок: новини середи все змінять. У четвер усе має бути вдалим.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю поводьтеся обережно. На вихідних усі справи будуть на підйомі. У понеділок-вівторок не можна вирушати в дорогу. У середу зверніться до задавнених справ. У четвер хтось може нав’язати вам конфліктну ситуацію.

РИБИ

Не шукайте допомоги у п’ятницю й уникайте конфліктів у суботу. Покладіться на інтуїцію в неділю. У понеділок можливі несподівані витрати. У вівторок не шукайте заробітку. В середу можна одружуватися. У четвер дослухайтеся до старших.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *