Гороскоп на 15-21 вересня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю головне – родинні стосунки. В суботу стримуйте незадоволення, в неділю можливі надходження. Понеділок і середу присвятіть оздоровленню. У вівторок настрій може зіпсувати неприємна звістка. У четвер зробіть усе найважливіше.

ТЕЛЕЦЬ

Стережіться обману у п’ятницю. У неділю хтось буде незадоволений вашими суботніми рішеннями. Понеділок – не найкращий день для витрат. Важливі зустрічі призначайте на вівторок. У середу зробіть щось для родини. У четвер порадьтеся зі старшими.

БЛИЗНЮКИ

Стримуйтеся від конфліктів у п’ятницю. Субота й вівторок не сприятливі для фінансових оборудок. Натомість у неділю й четвер  не проґавте  удачу. У понеділок завершуйте рутинні справи, у середу зменшіть спілкування до мінімуму.

РАК

П’ятниця загрожує травмами. Сімейними радощами насолоджуйтеся у суботу, не розповідайте про свої справи у неділю і в понеділок. Якщо треба кудись їхати, вирушайте у вівторок. Не звертайтеся за допомогою в середу й довіртеся власній інтуїції у четвер.

ЛЕВ

У п’ятницю родина вас підтримає. Поїздка на вихідних може бути вдалою. Понеділок – для активної роботи. Тривалу мандрівку можна розпочинати у вівторок. Натомість у середу не приймайте жодних рішень. Важливі справи плануйте на четвер.

ДІВА

У п’ятницю бережіть здоров’я. Вихідні обіцяють вдалі справи й навіть прибуток. У понеділок зробіть важливе для родини. Не доручайте нікому своїх справ у вівторок. У середу можлива неприємна зустріч. У четвер є шанс виправити помилки.

ТЕРЕЗИ

Не приймайте рішень у п’ятницю. На вихідних не розраховуйте на допомогу. Багато що може змінитися у понеділок, але не відкладайте розпочатих справ на вівторок. У середу, навпаки, «підганяйте задавнені справи» і не проґавте удачу у четвер.

СКОРПІОН

Стримуйте розчарування у п’ятницю й не вирішуйте нічого зопалу в суботу. У неділю можливі надходження. У понеділок-вівторок варто уважно проаналізувати і справи й сімейні стосунки. Середа – гарний день для зустрічей. У четвер бережіть здоров’я.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятниця сприятлива для короткої поїздки. Вихідні краще провести вдома з родиною. Важливі рішення приймайте у понеділок і будьте готові, що не всі будуть нами задоволені у вівторок-середу.

У четвер – саме час приймати важливі рішення.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю не пропустіть важливого шансу. В суботу порадьтеся з кимсь поважним. Не витрачайте грошей у неділю. У понеділок обережно з технікою. У вівторок доведеться багато спілкуватися. У середу й четвер стримуйте характер і робіть усе самотужки.

ВОДОЛІЙ

Рішення п’ятниці можуть призвести до великих витрат у суботу. Неділю проведіть у велелюдному товаристві. Натомість у понеділок уникайте спілкування. Вівторок для роздумів. У середу стережіться застуди. Четвер присвятіть родинним справам.

РИБИ

Не зациклюйтеся на поганому настрої у п’ятницю. На вихідних будьте готові до несподіванок і бережіть здоров’я. Не втручайтеся в чужі конфлікти у понеділок. Усе важливе починайте у вівторок. Інтуїція підкаже вам, як не втратити фінанси у середу й четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *