Гороскоп для усіх знаків зодіаку від 18 до 24 серпня

ОВЕН

На п’ятницю плануйте справи, з якими впораєтеся самотужки. На вихідних фінансові справи: щось отримаєте, щось втратите. У понеділок-вівторок дізнаєтеся родинні новини. Не покладайте сподівань на середу й розраховуйте на допомогу в четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Не приймайте рішень у п’ятницю. На вихідних зможете підзаробити, але не афішуйте це. У понеділок заробленого ще не отримаєте. У вівторок готуйтеся в дорогу, у середу – вирушайте. У четвер зробите все на користь родині.

БЛИЗНЮКИ

Не поспішайте з висновками у п’ятницю. На вихідні можна планувати мандрівку.  На понеділок-вівторок накопичиться багато справ і активного спілкування. Будьте уважні до фінансів у середу і не зволікайте зі справами у четвер.

РАК

П’ятниця пройде в активному спілкуванні. На вихідних буде багато важливих справ і новин. У понеділок-вівторок треба буде вирішувати фінансові проблеми родини. Багато що може змінитися з новими знайомствами середи-четверга.

ЛЕВ

У п’ятницю захочеться просто полінуватися й відпочити. На вихідних є ризик потрапити в екстремальну ситуацію. Не приймайте рішень у понеділок і довіряйте своїй інтуїції у вівторок-середу. У четвер будьте уважні до хронічних хвороб.

ДІВА

Не засмучуйтеся у п’ятницю й активно працюйте на вихідних: є шанс додаткового заробітку. У понеділок стережіться раптової хвороби. Вівторок сприятливий для починань. У середу робіть усе з рідними, в четвер обходьтеся без допомоги.

ТЕРЕЗИ

Не приймайте важливих рішень у п’ятницю і не хваліться удачею на вихідних: від вашої стриманості багато що залежить. У понеділок справ не починайте, відкладіть на вівторок, а завершувати розпочате можна у середу-четвер.

СКОРПІОН

Не все вийде у п’ятницю. На вихідних не вистачатиме грошей на всі бажання. На понеділок плануйте справи, в яких потрібна удача. У вівторок вирушайте в дорогу. В середу можете приймати рішення, але будьте готові до змін у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю варто порадитися з кимсь мудрим. На вихідних радійте новинам і будьте обережні з алкоголем. Хтось провокуватиме вас на конфлікт у понеділок. Завершуйте розпочате у вівторок, покладайтеся на інтуїцію в середу і бережіть здоров’я у четвер.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю є шанс на прибуток. На вихідних можна брати участь у конкурсах і фестивалях. Справи понеділка вирішуйте самотужки, у вівторок варто просити допомоги у старших. Зважте обставини в середу й вирушайте в дорогу в четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю на вас чекають фінансові труднощі. На вихідних чекайте новин, які змінять ситуацію. Не приймайте рішень у понеділок і не перекладайте обов’язків на когось у вівторок. У середу бережіть здоров’я і не проґавте удачі в четвер. 

РИБИ

У п’ятницю уникайте конфлікту. На вихідних будьте уважні до нових знайомих. Не сподівайтеся на понеділок, зробіть якнайбільше у вівторок. Родинні обов’язки з гарним настроєм виконуйте у середу і не переймайтеся розчаруваннями у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *