Гороскоп для усіх знаків зодіаку на 22-28 вересня

ОВЕН

У п’ятницю влаштуйте родинну вечірку. Зміни, які ви запропонуєте на вихідних, можуть призвести о конфліктів. У понеділок можуть постати сімейні проблеми. На вівторок плануйте важливі зустрічі, у середу приймайте рішення. У четвер будьте обережні у витратах. 

ТЕЛЕЦЬ

Вирішуйте неприємні питання у п’ятницю, інакше у вівторок вони постануть із більшою силою. На вихідних добре відпочиньте, займіться оздоровленням. Головні рішення тижня приймайте у понеділок, середа й четвер – для їхнього виконання.

БЛИЗНЮКИ

Очікувані зміни п’ятницю-суботу вас дещо розчарують. У неділю-понеділок дізнаєтеся про важливі новини вашої родини. Знання, отримані у вівторок дозволять заробити додатково у середу. Не хваліться прибутком у четвер: вам позаздрять.

РАК

П’ятниця загрожує дрібними, але неприємними травмами. Не надто сподівайтеся на новини на вихідних. У понеділок-вівторок вирушайте у відрядження у складі групи. В середу спілкуйтеся без обмежень. Четвер порадує новинами.

ЛЕВ

Будьте обережні у спілкуванні у п’ятницю-суботу: не всі навколо щирі. У неділю й понеділок сміливо рухайтеся назустріч змінам. Вівторок – для зборів та семінарів. У середу будьте обережні з технікою. У четвер очікуйте на зрушення від своїх зусиль.

ДІВА

П’ятниця й субота – не найкращі дня для планування. У неділю не починайте навіть запланованого раніше. Новини понеділка доведеться ретельно проаналізувати у вівторок. Не приймайте рішень у середу й вирушайте у поїздку в четвер.  

ТЕРЕЗИ

Не змінюйте свою думку у п’ятницю. У суботу й неділю варто проаналізувати власні фінансові справи. Усе може змінитися у понеділок, але не поспішайте скористатися цим у вівторок, почекайте середи. Не витрачайте грошей у четвер.

СКОРПІОН

Після важкої п’ятниці час прийняти в суботу-неділю правильні рішення. Понеділок ще не обіцяє звільнення від проблем. Масу можливостей містять новини вівторка: скористайтеся ними у середу. Головне у четвер – проявити самостійність.

СТРІЛЕЦЬ

Не приймайте рішень у п’ятницю й не тринькайте грошима на вихідних. На понеділок плануйте важливі зустрічі. Не все піде, як очікувалося, у вівторок. У середу можливі помилки в грошових розрахунках. Стережіться обману на зустрічах у четвер.

КОЗЕРІГ

Можна кудись поїхати у п’ятницю, аби тільки в суботу не бути в дорозі. Неділю найкраще провести в родинному колі. Активне спілкування плануйте на понеділок і середу. Шукайте заробітку у вівторок. Не користуйтеся транспортом у четвер.

ВОДОЛІЙ

Не вирішуйте нічого важливого у п’ятницю: новини суботи зведуть ваші рішення нанівець. Варто порадитися з кимсь досвідченим у понеділок. Не вирішуйте справ сварками у вівторок-середу. Дослухайтеся до внутрішнього голосу в четвер.

РИБИ

Поганий настрій п’ятниці – не причина пускати шкереберть плани на вихідні. Від неділі до вівторка остерігайтеся проблем зі здоров’ям і травм. У середу зустрічайтеся з начальством або старшими родичами. У четвер підганяйте задавнені справи.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *