Де і за скільки можна відпочити на морі в Україні

Залізний порт, Херсонщина

Залізний Порт – це курортне село на півдні Херсонської області. Поблизу села знаходиться Чорноморський біосферний заповідник.

У пансіонаті двомісний номер зі зручностями можна зняти за 250-600 гривень на добу, в готелі – за 600-700 гривень. Вартість номера без зручностей в гостьових будинках або в приватному секторі – від 100 гривень за добу. Квартиру тут можна зняти за 300 гривень на добу (в переобладнаному під багатоквартирний будинок санаторії).

Скадовськ, Херсонщина

Скадовськ – невелике місто на березі Джарилгацької затоки. Це кліматичний курорт – м’яке морське повітря і тепла вода дрібної затоки, лікувальні грязі та джерела особливо корисні для дітей. Найбільш відомою пам’яткою цього місця є безлюдний острів Джарилгач, на території якого знаходиться національний природний парк.

Вартість двомісного стандартного номера в готелі у Скадовську – від 480 гривень. У пансіонатах такий номер обійдеться в 300 гривень на добу, а без зручностей – від 100-150 гривень з людини. Однокімнатну квартиру в місті можна зняти за 300-500 гривень на добу, а кімнату – за 80-100 гривень.

Одеса

Тут добре розвинена курортна інфраструктура, є безліч місць для відпочинку та розваг. Але є і мінуси – тут завжди багато людей, а ціни далеко не бюджетні.

Вартість двомісного стандартного номеру в готелях Одеси – від 450-700 гривень за добу, на невеликих базах відпочинку проживання трохи дешевше. Ціни на оренду однокімнатної квартири в місті стартують від 500 гривень на добу. Переночувати в хостелі можна за 130-150 гривень.

Затока, Одещина

Затока – це одне з селищ на узбережжі Чорного моря, розташоване в 60 км від Одеси.

Вартість двомісного номера або будиночка без зручностей (розташовані на території) стартує з 350-450 гривень за добу, а номери з санвузлом – від 700-850 гривень і вище. У так званих “міні-готелях” можна зняти комфортний номер за 350-400 гривень на добу. Кімната або спеціально підготовлений для відпочиваючих номер в приватному будинку можна зняти за 80-100 гривень на добу (зручності на території).

Коблево, Миколаївщина

Курорт Коблево – найбільший на Чорноморському узбережжі в Миколаївській області. Він включає пансіонати, бази відпочинку, дельфінарій, аквапарк та інші місця для розваг. А ще ця місцевість славиться своїми виноградниками. Поруч розташований винний завод “Коблево”.

Вартість двомісного номера в готелі стартує від 600-700 гривень, варіант з одним санвузлом на кілька номерів коштує трохи дешевше. Оренда дерев’яного будиночка – від 100-150 гривень на добу, зі зручностями – 600-700 гривень. Зняти кімнату в приватному будинку можна за 150 гривень на добу, а частина будинку – за 1000-1500 гривень на добу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *