У чотирьох депутатів Верховної Ради в серпні зникли помічники разом зі значною сумою грошей

 

У чотирьох депутатів Верховної Ради в серпні зникли помічники разом зі значною сумою грошей, що виділяється з держбюджету на утримання тих таки помічників нардепів.

Як повідомила народний депутат Ольга Червакова на своїй сторінці в Facebook, історія зі зниклими помічниками стала відома загалу після того, як було зроблено перерозподіл коштів, передає “Народна Правда”.

«Люди скільки завгодно можуть бути громадськими активістами, чморити владу, кричати корупція-шмарупція-бубубу. Але отримавши доступ до державного ресурса, вони стають такими самими. Ні, навіть гіршими. І роблять те саме.

У нас в ВР в липні було перерозподілення фонду. 52 тисячі гривень – надлишок на помічників, який накопичився з січня. У всіх депутатів є помічник, який має довіреність на отримання коштів. Сьогодні мені повідомили про чотирьох депутатів, у яких помічники зникли на початку серпня разом з грошима.

Згадайте про це, коли рівнятимете депутатів з їхніми помічниками. Моралі в цього поста нема, бо помічники не всі однакові», – написала Червакова.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *