Бойовик у Чернівецькій ОДА: Сідляр накинувся на Богатирця і пообіцяв йому інвалідність

 

У Чернівецькій обласній державній адміністрації начальник управління економіки накинувся на заступника голови ОДА і пригрозив зробити його інвалідом. Про це йдеться у доповідній записці заступника голови ОДА Ігоря Богатирця, яку опублікував сайт Букінфо. 
Чиновник зазначив, що інцидент стався ще 21 червня у стінах “будинку з левами”. Згідно з його доповідною, того дня до Богатирця у кабінет зайшов директор департаменту економічного розвитку Ігор Сідляр.
“Раптово, посеред розмови він підхопився зі свого місця, підбіг до мене і почав хапати за обличчя, душити за шию, погрожуючи нецензурною лайкою та погрозами “розібратися зі мною”, провокувати на зворотні дії, вибив телефон, яким я хотів викликати поліцію”, – йдеться у документі.
“Крім того, о 17.00 Сідляр підбіг до мене і пригрозив, що “зробить мене інвалідом”. На моє запитання пояснити, чим викликано таке відношення і така агресія щодо моєї особи, було сказано, що “я даю йому неправильні доручення, доручаю йому роботу, яку він не мав би виконувати, що я ніхто, і йому все рівно, що він зі мною зробить, бо він “кончений”, – зазначається у доповідній.
За словами посадовця, агресію Сідляра спровокувало те, що його департаментові доручили займатися питанням оформлення документів щодо виділення коштів з резервного фонду державного бюджету на протиаварійні роботи на залізничному вокзалі Чернівців.
Нагадаємо, голова ОДА своїм розпорядженням ліквідував департамент економічного розвитку, керівником якого був Ігор Сідляр.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *