Ода харчовій соді – жахіттю фармацевтичної промисловості

8_7_2

Лікувальні властивості харчової соди лякають виробників дорогих і часто даремних чи шкідливих ліків.

За результатами новітніх досліджень, рак – це молоч­на кислота, яка утворюється, коли певний вид грибка чи плісняви живе у середовищі, позбавленому кисню, пише riseearth.com. З’ясовано також, що шляхом пропускання дуже високої концентрації молекул кисню через ракові клітини можна знищити рак повністю.

Не кожний може сприйняти як дійсність, що речовина, яку ми бачимо щодня – бікарбонат (новітня назва – гідро­карбонат) натрію, NaHCO3 – може запропонувати значно більше переваг, ніж більшість дуже дорогих фармацевтич­них препаратів. Існують, однак, захопливі докази того, що харчова сода дійсно може вилікувати багато серйозних за­хворювань, навіть такі, як рак чи діабет. Лікарі теж радять використовувати соду, бо вона має дивовижні властивості.

Бікарбонат натрію є дуже широко дослідженою речови­ною, яка протягом кількох років використовувалася навіть онкологами. Токсичність хіміотерапії та радіації така висо­ка, що може знищити життєво важливі органи тіла, скажімо, такі, як печінка й нирки, тож бікарбонат натрію зазвичай періодично дається пацієнтам, аби запобігти цьому.

В усьому світі багато людей додають бікарбонат натрію до питної води з метою запобігання клінічному ацидозові та іншим несприятливим ефектам. Добре відомі факти, коли бікарбонат натрію врятував багато життів у екстрених ви­падках. Поєднання соди з іншими природними речовинами, такими як йод і хлорид магнію, утворює суміш із надзвичай­ними властивостями.

Однією з головних проблем людської фізіології є неста­ча іонів бікарбонату. Це призводить до зниження рівня рН крові. Ферменти є фундаментальною частиною біохімічних реакцій, і вони дуже чутливі до рівня рН. Вони найкраще працюють у середовищі, яке не є кислим. Той факт, що клі­тини найкраще функціонують у трохи лужному середовищі, надає довіри до заяв про ефективність харчової соди.

Дієта відіграє дуже важливу роль у підтриманні рН крові на прийнятному рівні. На жаль, наша сучасна дієта саме знижує рівень рН, що робить кров слабокислою. Клітинна діяльність різко утруднюється, коли виникає відповідний дисбаланс у рівні рН тіла. Клітини дегенерують, коли зна­чення рН є кислим, що призводить до серйозних проблем зі здоров’ям, таким як рак, гастрит, остеопороз, діабет і хвороби серця.

Бікарбонат натрію допомагає транспортувати кисень до розширених кровоносних судин і звільнює кисень з клітин тканин, збільшуючи рівень рН. Коли значення рН у сечі високе, у сечовому тракті не відбувається кристалізація продуктів виділення.

Відомий факт, що сечова кислота спричиняє подагру, камені в нирках, діабет і серцеві захворювання. Алкосан (Alcosan), який є токсичною сполукою, формується гриб­ками в кислому середовищі та, як доведено, призводить до різних видів раку й діабету. При пероральному введенні харчової соди серйозним захворюванням – таким, як ар­трит, подагра, грип – можна запобігти.

Харчова сода допомагає також підшлунковій залозі адекватно здійснювати свою діяльність, із виробленням інсуліну та іонів бікарбонату включно.

Коли людина потерпає від таких страшних захворю­вань як серцеві, рак чи грип, а бікарбонат натрію й хлорид магнію приймають внутрішньо водночас, ці препарати за­безпечують лікування, яке є природним і безпечним. Вони працюють, аби ефективно позбавити тканини, клітини й органи людини токсинів та кислот. Бікарбонат натрію дійсно є чудовою природною речовиною і жахіттям для фармацев­тичної промисловості.

Подробиці на сайті «Наша планета»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *