Обличчя розповість про внутрішні проблеми

Обличчя – дзеркало організму. Якщо людина хвора – усе проявляється на шкірі. Щоби очистити шкіру, спочатку треба лікуватися «із середини», але доглядати за шкірою треба обов’язково і постійно. Як правильно доглядати за шкірою обличчя та бути гарною і привабливою, розповідає Надія ХОЛОДНІЦЬКА, косметолог салону «Леді Ді».

До мене звертається багато клієнтів із вадами шкіри обличчя. Коли ці проблеми надто серйозні – одразу раджу навідатись до певного лікаря. Адже обличчя – це карта організму.

Стан чола вказує на проблеми у підшлунково-кишковому тракті. Висипи на щоках та крилах носа свідчать про перебої у товстому та тонкому кишечнику.

Через стан шкіри обличчя можна визначати гастрити, ентерити, дуоденіти тощо. Коли бачу ураження шкіри обличчя, раджу клієнтам перевірити кишечник, печінку, нирки. Та не всі слухають: вважають, що достатньо пройти косметичну процедуру – й обличчя тривалий час залишатиметься чистим і гладеньким.

Трапляються випадки, коли косметолог довго лікує шкіру, а результату немає. Оце і є саме той випадок, коли причини внутрішні, а боротьба ззовні не допоможе.

Та попри це, жінки прагнуть бути гарними та молодими. Тож пропоную їм широкий асортимент послуг. Це догляд за жирною та проблемною шкірою з вугревим висипом та його наслідками, механічна чистка обличчя, косметологічний, пластичний масаж обличчя, масаж по Жаке, омолоджувальні, ліфтингові та освітлювальні процедури, натуральні пілінги, апаратна косметологія, яка складається з ультразвукової чистки, ультразвукового фонофорезу, ультразвукового масажу та мікротокової терапії, депіляції тощо.

Косметику повинен підбирати спеціаліст!

– Для процедур я використовую косметику «Крістіна», – розповідає пані Надія, – косметологи її спеціально замовляють і в широкому обігу не продають. А взагалі, складники усієї косметики різноманітні, тому підібрати потрібну для певного типу шкіри дуже важко. Незнаюча людина може наробити собі багато проблем.

До мене звертається чимало жінок з проблемою шкіри через неправильно підібрану лінію косметичних засобів. І якщо людина знає інгрідієнти певної косметики, це ще не значить, що вона підходить для її шкіри.

Я звертаю увагу на вік людини, визначаю тип її шкіри, вже від цього відштовхуюсь і починаю працювати з її шкірою.

Косметологія – піраміда. Процедури в салоні – її пік. Домашній догляд – основа. Якщо шкіру доголядати правильно – проблем не буде.

Уся косметика, яку використовую, – на натуральній основі (травах, витяжках рослин, мінералах Мертвого моря). Склад її наближений до міжклітинної рідини людини настільки, щоби допомогти шкірі самій вийти з негативного стану.

Кожну лінію нової косметики спершу випробовую на собі, щоби знати, які відчуття спричиняє та чи інша косметика і до чого готувати клієнта. Адже бувають лагідні процедури, а бувають і неприємні – наприклад, пілінг…

Пілінг

Його можна використовувати як підготовку до процедур: з ліфтингу, освітлення, омолодження. Можна боротися з деякими проблемами безпосередньо за допомогою пілінгу. Якщо в людини, наприклад, гіперпігментація – проводимо глибокий пілінг, серйозно втручаємось у шкіру і таким чином усуваємо вади.

Існує 4 рівні пілінгу: поверхневий, поверхнево-серединний, серединний і глибокий. Виконую натуральні й хімічні пілінги. Який саме слід використати, залежить від конкретної шкіри клієнта.

У чоловіків теж бувають проблеми

Основна частина клієнтів – жінки. Сучасні бізнес-леді хочуть гарно виглядати. Переважна більшість віком від 20 до 50 років. Але приходять і 60-річні жінки, дівчата 14-15 років. Останнім часом за допомогою почали звертатися і чоловіки. Всі вони, як правило, задоволені результатами.

Ефект – помірне покращення шкіри одразу після процедури, результат – коли таке покращення тримається кілька днів і навіть тижнів. Якщо це підтримувати правильно підібраним домашнім доглядом, результат буде сталим.

Довідка «Версій»:
Надія Холодніцька закінчила Чернівецький медуніверситет, а також косметологічні курси у Києві. Раз на 2 місяці відвідує майстер-класи з косметології та косметики.

За допомогою до Надії можна звернутися за адресою: салон «Леді Ді», вул Ровенська, 5А,
тел. 099 22 85 664.  Ліцензія №366997 від 01.01.09

Любов КАФАНОВА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *