На городі – піраміда, в піраміді – дядько. У диво-споруді паралізований чоловік відновив здоров’я

piramida

На городі 67-річного Григорія Гриська в Лужанах на Кіцманщині стоїть піраміда. Господар зробив її власноруч із пластика і дерева. Висота незвичайної споруди сягає двох метрів. Чоловік каже: у піраміді тижнями не псується м’ясо, а насіння, яке там полежало, родить удвічі швидше.

Григорій Грисько багато років працював забійником на шахті в Горлівці, що на Донбасі, та після аварії 1972 року залишився калікою. Вибухом метану йому пошкодило голову, ноги і хребет. Півроку провів у лікарні, врешті-решт отримав групу інвалідності і повернувся додому.

– Почувався дуже зле: ні ходити, ні поратися коло хати не міг, – пригадує Григорій Іванович. – Відчував такий біль, що хотілося дертися на стіни. А лікарі тільки розводили руками, мовляв, травми були надто серйозними, може й повністю паралізувати.

Коли про це дізналася дружина, взяла синів і пішла від хворого. Тож Григорій Грисько залишився сам на сам із хворобою. Але здаватися не хотів.

Тоді Григорій Іванович звернувся до нетрадиційної медицини. Перечитавши чимало літератури, чоловік повірив у можливість повернення до нормального повноцінного життя. А коли дізнався про цілющий ефект піраміди, Григорій Іванович вирішив збудувати таку в себе на городі.

Тепер піраміда діда Григорія – справжня екзотика в селі.

Усередині піраміда розділена широкими полицями на чотири сектори.

– Найбільш цілющий сектор – другий знизу, – каже майстер. – На полиці лежу щодня по 40-60 хвилин. Тут відпочиваю, набираюся сил, зосереджуюся на своєму тілі і здоров’ї.
Навіть коли надворі холодно, диво-піраміда зберігає тепло. Тому вдягатися на сеанси доводиться лише в найлютіші морози.

Найцікавіше те, що у лужанській піраміді не псується м’ясо. Залишається свіжим понад два тижні, наче щойно поклали на полицю. І лише потім починає всихати, при цьому зовсім не смердить.
Якось Григорій Грисько випадково залишив у піраміді ніж. На вигляд він, звісно, не змінився, проте, різати став значно краще. Насіння з піраміди родить удвічі більше, а вода, як би довго не стояла, не псується і стає справжнім «енерджайзером».

– Одного разу моя коза наїлася бур’яну, який обприскували отрутою для жуків. Думав, помре: лежала кілька годин, аж піна з рота йшла, – розповідає Григорій Іванович. – Тоді я затягнув її до піраміди. Сталося диво: коза через годину вийшла з піраміди своїми ногами. Тепер тільки бачить, що двері до піраміди відчинені, сама до неї заходить і стоїть довго-довго. А от миша, що випадково забігла до піраміди, одразу гине. Кілька разів знаходив там уже висохлих гризунів.

Григорія Гриська піраміда справді поставила на ноги. Нещодавно немічний, інвалід тримає нині велике господарство: козу, корову, кролів, та ще й п’ятдесят соток городу самотужки обробляє.
Повірив у силу місцевої піраміди й сільський лікар. Він каже, що й собі таку збудує, коли вийде на пенсію.

– Уже кілька разів приводив до Григорія Івановича своїх пацієнтів, щоби побачили люди, як лікуватися можна, – каже Володимир Оробець, місцевий лікар. – Нехай вчаться і будуть здоровими, тим паче, що це зовсім не складно.

Ольга ТИМОФІЙЧУК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 коментарі “На городі – піраміда, в піраміді – дядько. У диво-споруді паралізований чоловік відновив здоров’я”