Кожен знак Зодіаку нездужає по-своєму

Коли починається сезон грипу, треба не лише долати власний недуг, але й розуміти капризи хворих родичів. А вони переносять грип… залежно від знаку Зодіака.

ОВЕН зазвичай піддається грипу раніше за інших знаків. Нездужання починається бурхливо, з високою температурою, але Овни долають його швидко, завдяки життєвій стійкості та веселій удачі. Щоправда, їх нелегко вкласти до ліжка, а коли це все-таки виходить, то вони намагаються покинути його якнайшвидше..

ТЕЛЕЦЬ тільки-но почує, що захворів, відразу ж вкладається під ковдру. До призначень лікаря ставиться серйозно: за графіком приймає ліки, полоще горло… Якщо перебування на лікарняному загрожує гаманцеві, Телець вдаватиметься до найконструктивніших способів лікування, щоби якнайшвидше повернутися на роботу.

БЛИЗНЮКИ через легковажність можуть дістати гострого бронхіту і навіть запалення легень. Захворівши, вони дуже прагнуть спілкування, чхаючи та кашляючи на різні боки, тож оточенню навряд чи пощастить уникнути вірусу. До того ж слід контро-лювати, які вони приймають ліки, бо може прийняти послаблювальне замість пігулок від кашлю.

РАК через підвищену чутливість може захворіти лише від того, що оточення розмовлятиме про те, як у кого проходить недуга і як вони страждають при цьому. Розвіяти цей настрій може улюблена страва, подана в ліжко, легка, спокійна музика тощо. Йому дуже потрібна підтримка рідних і близьких. Прекрасний ефект дають гарячі ванночки із сіллю для ніг на ніч (коли немає температури).

ЛЕВ переймається профілактикою: не хоче виглядати слабким і безпорадним. Тому одразу ж починає приймати ремантадин, збільшує дозу вітамінів, не відмовляє собі у натуральних соках і фруктах. Захворівши, не драматизує ситуацію, але часто телефонує на роботу: як там без нього обходяться?

ДІВА самовіддано виконує лікарські приписи, дотримується режиму й дієти. Віддає перевагу травам і гомеопатії. Для дільничного лікаря це важкий пацієнт, бо Діва «краще знає», як перемогти недугу. Вона не полінується звернутися до іншого лікаря, коли рекомендації першого не влаштують. Як не дивно, але найчастіше вона не помиляється!

ТЕРЕЗИ легко чіпляють вірус у громадському транспорті чи від колег на роботі. Грип буквально валить їх з ніг, змушуючи потерпати від гострого болю в попереку чи внизу живота – що означає початок циститу чи ниркової коліки. У стаціонарі Терези потерпатимуть від неетичної поведінки персоналу.

СКОРПІОН за своєю природою доволі витривалий і грип, на відміну від інших, «отримує» між останніми на службі або в сім’ї. А може й зовсім «проскочити», не додавши свою одиничку до показників міста. Але, коли вже захворіє, нездужати буде не стільки важко, як вередливо, бо це для нього незвичне.

СТРІЛЕЦЬ намагається грип «переходити», що може призвести до неприємних наслідків. Адже він має встигнути до стількох різних місць, стільки зробити, і все, як правило, останньої миті! Але варто йому хоч трохи відпочити – чудово здолає недугу, бо хворіти йому ніколи…

КОЗЕРІГ під час хвороби як ніхто інший потребує оптимістичного прогнозу. Йому потрібна впевненість у призначених лікарських засобах і процедурах. Коли хворіє Козеріг-чоловік, незабаром рідним починає здаватися, що навіть стіни в кімнаті, в якій він так підкреслено ізолювався, теж хворі.

ВОДОЛІЙ, маючи цікаві заняття, наприклад, сидячи за комп’ютером, часом так захоплюється, що не може згадати, коли востаннє був на вулиці. А варто вийти – тут тобі й вірус. Хворобою завжди нудиться, готовий усе випробувати, щоби одужати.

РИБИ схильні драматизувати ситуацію, підкреслюючи свої погані передчуття. Оскільки серед представників цього знаку найбільше алергиків, для них важко підбирати ліки, до того ж вони швидко до них звикають. Нездужаючи, шукають співчуття в оточення, дуже полюбляють, коли їм співчувають і жаліють.

Лідія КОСТИНСЬКА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *