Жінка очима чоловіків перед 8 березня

Кожна жінка знає, як важко зрозуміти смаки й уподобання чоловіків. Тож напередодні жіночого свята ми вирішили дізнатися про маленькі чоловічі таємниці. Знані та шановані на Буковині чоловіки відповіли на такі запитання:

1. Чому немає «чоловічого 8 березня»?
2. Чи хотіли б Ви хоч трохи побути жінкою і чому?
3. Як Ви святкуєте 8 березня, що є найкращим подарунком для жінки?
4. Які жінки Вам подобаються?

Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ, голова Чернівецької обласної ради:

1. Чоловік, найперше, – добувач, який відповідає за сім’ю, її статки. Саме він повинен дбати і за державу. Отож не вправі дозволити собі жодних слабостей.. Саме тому, гадаю, і не існує чоловічого 8 Березня.

2. Кожен повинен бути на своєму місці. Бо чоловік ти чи жінка – зовсім не це важливо, головне – не втрачати свого Я. У взаєминах людей має бути повага одне до одного. Тоді кожен відчуватиме себе комфортно. На своєму місці.

3. Подарунок, без якого я просто не уявляю 8 Березня, – квіти. І лагідне слово. Втім, останнє має бути щодня, бо це умова щасливого сімейного життя.

4. Такі, як моя дружина. Блондинка вона чи брюнетка, худа чи повна, висока чи низька, її образ формують зовсім інші, я б сказав, не зовнішнього, а внутрішнього порядку складові – іскра в очах, жвавість, симпатія, енергетика. І ще щось таке, що створює її загадку та романтичність.

Микола ПОПАДЮК: перший заступник Чернівецького міського голови

1. Чоловічих днів аж два – 6 грудня і 23 лютого.

2. Ні, не хотів би. Тому що взагалі не люблю перевтілюватись, а волію бути самим собою.

3. Обов’язково дарую квіти, подарунки завжди несподівані роблю і кожне свято 8 Березня щороку має бути іншим, дещо незвичайним. Сподіваюсь, і цього року буде саме так.

4. Мій ідеал жінки – вродлива, розумна, надійна.

Франц ФЕДОРОВИЧ: депутат обласної ради, голова благодійного фонду «Подаруй дитині життя»

1. Не можна порівняти жінку і чоловіка, тому чоловічого 8 березня немає. Хоча за кордоном відзначають День батька. Я думаю, що така традиція з часом приживеться й у нас.

2. Не хотів би бути жінкою, бо не впорався би з усіма її обов’язками. А ще треба надихати чоловіка, бо від жінки залежать усі його успіхи. Це ж неймовірно важко!

3. Свято відзначаю з родиною. Я і троє синів вітаємо найкращу в світі маму і дружину. Їй нелегко з чотирма чоловіками. Увечері, можливо, підемо до друзів. А найдорожчий подарунок – той, що зроблений своїми руками. Я, наприклад, вирізав з дерева вазочки і тарілочки, потім інкрустував їх. Задоволення отримували і я, і дружина.

4. Мені подобаються «конкурентноздатні» жінки, які нарівні зі мною спілкуються і роблять свою справу краще, ніж я. Коли жінка постійно у русі, у пошуку, коли у неї світяться очі, коли вона себе любить – вона викликає у мене захоплення. Мої найдорожчі жінки – мама, яка виховала 6 дітей і дружина, бо вона подарувала найдорожче – моїх дітей.

Віктор ПАВЛЮК: перший заступник голови облдержадміністрації

1.Тобто, як немає? 8 Березня – це ж головне чоловіче свято. Погляньте на сильну стать у цей день! Усі радісні, святкові, з квітами!..

2. Дуже хотів би. Можливо, тоді б мені вдалося зрозуміти механізм того, як жінкам удається все і за всіх вирішувати, але ні за що не відповідати. Бо ж, як відомо, за все у відповіді голова. Іншими словами, чоловік. Але ж ним, себто нею, головою, крутить шия!

3. 8 Березня святкую. Вся моя увага – мамі та дружині. Дарую ж зрозуміло що – квіти.

4. Не люблю чоловіків, схожих на жінок, і жінок, подібних на чоловіків. Отож, як ви зрозуміли, ціную у жінках… жіночність.

Георгій ПРОСКУРНЯК: генерал, начальник УМВС у Чернівецькій області

1. Бо чоловіки на нього не заслуговують. І загалом, що таке чоловік проти жінки? (сміється).

2. Ні дня, ні хвилини не хотів би бути жінкою – це надто важко і надто відповідально!

3. 8 Березня намагаюсь бути вдома з дружиною. А що дарую? Це моя таємниця…

4. Я однолюб, мені все життя подобається одна-єдина жінка – моя дружина. Вона у мене викладач. А 4 лютого саме цього року виповнилося 30 років, як ми разом. Маємо двох синів і двох онуків. Загалом же у жінках ціную людяність, доброту, щирість і відвертість.

Володимир ДОРОШ: уповноважений Держкомпідприємництва з питань захисту прав підприємців

1. Чоловічого свята немає, бо все найкраще у світі – для жінок.

2. Жінкою бути не хочу, але без жінок не можу (сміється). Принаймні – це чесна відповідь.

3. Влаштую дружині романтичну вечерю. З мого досвіду, жінкам найбільше подобаються великі букети квітів і каблучки з великими каменями. Обов’язкова умова – їх повинен дарувати коханий чоловік. Бо найбільше щастя для жінки – кохати і бути коханою.

4. Ой, це дуже складне питання! Я щасливий, що народився і живу в Україні, бо тут немає негарних жінок. А най-най-най – мої мама і донечки!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *