Замість пенсії – до армії

Як людина зацікавлена, хочу долучитися до ініціативи уряду з реформування пенсійного законодавства. А саме: пропоную збільшити термін строкової служби до 5 років. Яким боком це стосується пенсій? Поясню. І прошу шановних призовників заспокоїтися, – їх це не торкнеться. Адже призивати передбачається у 60 років.

Бо люди, які не отримають сподіваної пенсії, охоче підуть на державне утримання, а після дембеля одразу й на пенсію. У боєздатності такого війська – не сумнівайтеся. Адже наша доктрина оборонна, наступати не доведеться. А з позиції, вірю, не рушимо ані кроку назад. Бо не зможемо: сил не вистачить.

Більше того, з таким особовим складом можна подумати і про бойові дії, адже це кращий спосіб утилізувати застарілі арсенали, ніж підривати Новобогданівку чи Лозову. А внаслідок таких кроків і навантаження на Пенсійнимй фонд зменшуватиметься.

Воювати ж можна було б, наприклад, на острові Зміїному. У ролі візаві, гадаю, не проти виступити греки, адже в них теж проблеми з пенсійним фондом. Раджу також поставити на першій лінії оборони остеохондрозників – вони нікуди не рухнуться. А ревматиків, скажімо, – на середню лінію, бо вони більш реактивні, непередбачувані. Зрештою, концепцію ведення таких бойових дій ще треба продумати. Але обов’язково записати – бо склероз, знаєте…

Скажете, що Зміїний ніхто не захоплював? Але чомусь знадобилося же захищати наш газоносний чорноморський шельф у Європейському суді і таким чином навіть позбутися його чималої частини?! Тож, можливо, внаслідок бойових дій на тому ласому шматочку території Україні вдасться легітимно позбутися і решти. Не безкорисливо для когось, звичайно…

А починати, певно, треба десь під осінь, щоби спека поменшала. І щоби артеріальний тиск не так скакав…

Анатолій КАФАНОВ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Замість пенсії – до армії”