Відкрився «DEPOt». Кафе «Літнє» має тепер конкурента

Новинкою щойно відкритого торговельно-розважального комплексу «DEPOt Center» стануть роледром та клуб настільного тенісу, – сказав Костянтин ІСАЄВ, заступник виконавчого директора DEPOT Devevopment Group. – Запросимо тренерів, проводитимемо змагання, і це, сподіваємося, підніме рівень чернівецького пінг-понгу не лише до всеукраїнського, а й до світового.

Як відомо, досі настільний теніс культивувало лише кафе «Літнє», що затишно розташувалося під кронами дерев парку культури та відпочинку ім. Шевченка.

Утім, новий торговельно-розважальний центр зустрів гостей не перестуком тенісних ракеток, а квітами, кольоровим фонтаном, легкою музикою у виконанні симфонічного оркестру, бальними танцями, яскравими вітринами та приємними сюрпризами від магазинів.

Перед фасадом та всередині ТРЦ відвідувачів розважали циркові вистави: артисти на ходулях, клоуни, жонглери та ексцентрики на одноколісних велосипедах.

На другий день відкриття відбувся урочистий гала-концерт. А для дітей влаштували «Майданчик дитячих забав», де на малюків чекали естафети та конкурси за участі клоунів, казкових персонажів, акторів київської ігротеки «Телепузики» тощо.

Для відвідувачів «DEPOt Center» того суботнього дня виступили: естрадне ательє «Дубль-1», лауреати естрадних конкурсів «Пісенний вернісаж», «Сівертон», «Карпатські зорі» Ольга Іванова та Георгій Постевка, шоу-група «Вікторія», український рок-гурт «ТАРТАК» тощо.

Цього дня торговельно-розважальний центр відвідали понад 20 тисяч чернівчан.

Ольга КОВПАШКО, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *