Усі ми – Діти Місяця

Нещодавнє затемнення Місяця багатьох з нас упевнило в залежності від цього нічного світила: безсоння, депресія, нервові спади або, навпаки, незрозуміле піднесення. Коли Місяць росте, треба сіяти та саджати, поповнювати банківський рахунок. А коли меншає – знімаємо дивіденди, винищуємо шкідників, робимо хірургічні операції з видалення пухлин…
Молодик живить…
Народження нового Місяця, Молодика, – сприятливий час для медитацій. У такі періоди легше встановлювати контакт з Вищими силами, живити організм енергією Всесвіту.  Коли Місяць у новій фазі, Земля, Місяць і Сонце вишикуються в одну лінію. Підсилюються гравітаційні явища, збільшуються океанські приливи. Вчені стверджують, що Місяць притягує не лише воду, але й будь-яку рідку субстанцію. А людина на 80% складається з води!
…А повний Місяць – виснажує
Віддавна щодо цього існували різні прикмети та забобони. Це час чаклунів та відьом, вампірів, вовкулак і перевертнів…  У цей період Місяць перебуває на максимальній відстані від Сонця. Рух його уповільнюється до мінімуму, а в живих організмах уповільнюються обмінні процеси. Продукти обміну затримуються в органах. Ми відчуваємо напруження. Це тягне за собою судинні проблеми і психопатичні розлади. Багато людей за повного Місяця відчувають збудження та агресію. Саме в такі дні трапляються гострі спалахи насильства,  активізуються маніяки…
Секс під наглядом Місяця
Але творча активність багаторазово збільшується. Американські дослідники, приміром, стверджують, що цього часу активізуються бізнес і торгівля.
А от для сексу це не найкращий період. Чоловіки за нового Місяця менше здатні до спілкування, а в жінок він спричиняє різкі та непередбачувані перепади настрою. Їхня сексуальна енергія , навпаки, зростає і представниця прекрасної статі ризикує бути спокушеною якимось донжуаном. Біоритми людини, таким чином, перебувають у повній відповідності з фазами Місяця.
Два життя лунатиків
Цілком здорові, на перший погляд, люди за повного Місяця поводять себе неадекватно. Зокрема, це проявляється в тому, що вночі вони можуть вставати з ліжка і ходити. Та не лише ходити! Дехто виробляє дива акробатики, видираючись на дерева, гуляючи на величезній висоті дахами, вузенькими карнизами чи натягнутими тросами, що цілком неможливе у звичайному стані. Та коли таку людину розбудити, вона прокинеться і знову стане нездатною до таких трюків. Тоді може статися нещастя.
Старіємо від гравітації?
Дослідники – біофізики та біохіміки дійшли висновку, що від Місяця безпосередньо залежить тривалість нашого життя. Раніше вважалося, що організм старіє внаслідок порушення роботи генів. Ще не так давно було прийнято вважати, що надмірне продукування гормонів призводить до збою клітинного балансу, організм починає старіти.
Нова гіпотеза полягає в тому, що на викиди гормонів впливає гравітація. Отже з кожним приливом наближається наша старість – тобто… смерть.
Люди прагнуть вічного життя і мріють віднайти засіб від старіння. Тепер завдання формулюється зовсім просто: позбавити людство залежності від Місяця…

Дмитро ЦАРЕНКО, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *