Україна

Тризуб – Говерлі
Сьогодні на Говерлі відбудеться відкриття відновленої скульптурної композиції «Тризуб». На гору піднімуть прапор України і закладуть капсули з землею з усіх областей України.
Львів отримав бронзу
Британське видання «The Times» опублікувало рейтинг десяти європейських міст, де найкраще провести вихідні. Третє місце в рейтингу посідає Львів. Випередили його лише французьке місто Ля-Рошель і бельгійське – Гент.
Монета вагою в… кілограм
Національний банк України випустив пам’ятну 100-гривневу срібну монету «Хрещення Київської Русі». Монета випущена до 1020-ліття цієї події. Виготовлена зі срібла 999-ї проби, маса – 1000 г, діаметр – 100 мм. Наклад – до 800 штук.
Пам’яті жертв Голодомору
У Києві готується до друку Національна книга пам’яті жертв Голодомору. Збираються і публікуються свідчення очевидців, які пережили Голодомор 1932-1933 років. Крім того, на 25 вересня планується захід до 75-ї річниці Голодомору.
Російська експансія грошима
Україну завойовує гральний бізнес. Російський мільярдер Олег Бойко планує витратити $1,5 мільярда для розширення грального бізнесу та ринку нерухомості в Росії, Україні і Білорусі. В Україні він планує збудувати гіпермаркети, розважальні центри та мережу магазинів косметики. Компанія «Ritzio Entertainment Group» уже володіє в Україні розважальним комплексом «River Palace», мережею розважальних центрів «Кінг», низкою салонів гральних автоматів «Метро-Джекпот» і букмекерськими конторами «Спорт-Парі».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *