Україна

Євро-2012 не буде?
Президент УЄФА Мішель Платіні приїжджав до нас перевірити, як Україна готується до Євро-2012. За кілька днів до цього в Києві почали демонтувати ТРЦ «Троїцьке». Але щойно президент УЄФА поїхав, демонтаж припинили…

Депутатам на відпочинок
60 млн. грн коштує утримання санаторіїв, де відпочивають депутати. Допомога народним обранцям на оздоровлення визначена в розмірі двох місячних зарплат, приблизно 35 тис.грн. Відновлення сил усіх 450 обійдеться платникам податків у15 млн. грн.
Земельний базар
ГУ земельних ресурсів Київської МДА готує найбільший в цьому році розпродаж землі за весь рік – 59 ділянок. За даними Держкомзему, за 5 місяців 2008-го в Україні на земельних торгах продані 116 ділянок землі, ще на 7 продане право на оренду. Загалом змінили власника понад 76 тис.га загальною вартістю 114,6 млн. грн.
Депутат -утікачка
Румунські рибалки витягнули з Дунаю українку. Вона намагалася перетнути українсько-румунський кордон. За кілька днів румунські прикордонники повернули плавчиню на Батьківщину. Утікачка виявилася депутатом Ізмаїльської міської ради (Одеська область) і мала намір просити в сусідній державі політичного притулку.
Холера у Дніпрі
Біля центрального пляжу Запоріжжя виявлено холерний вібріон. Цей тип вібріона спричиняє легку форму хвороби, але небезпека захворіти досить висока. Є припущення, що холеру в Дніпро заніс катер, який возить екскурсантів: миють судно біля причалу, що знаходиться саме в кількох метрах від пляжу, де брали проби. Можливо й те, що холера потрапила у воду через заражені нечистоти, які судна скидають у ріку. За 150 м від зараженого місця розташований міський пляж. Тож його, швидше за все, доведеться закрити.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *