Україна

Українцям подобається корупція?
Експерти Київського міжнародного інституту соціології  звели разом  результати досліджень корупції за останні десять років. Більше половини опитаних позитивно ставляться до цього явища! Проте тільки 13% зізналися, що давали хабарі і лише 10% кажуть, що готові це зробити.  Подружжя «котоїдів»
За жорстоке поводження з тваринами у Полтаві засудили до чотирьох місяців ув’язнення подружню пару. Свідки стверджували, що подружжя продавало м`ясо котів до  торговельних точок,  де виготовлялися для реалізації пиріжки та млинці.

 Кактусовий Київ
У столиці відбувається виставка кактусів, на якій будуть представлені рідкісні види цих рослин. Особливу цікавість має викликати експозиція квітучих  колючок, адже кактуси цвітуть рідко. Побачити це яскраве видовище зможуть усі охочі, бо виставка – безкоштовна.
Підлітки крадуть… ліфчики
38-річна жіночка звернулася до Галицького райвідділу міліції з заявою про те, що невідомі на площі Осмомисла зірвали з неї і викрали  бюстгалтер за 220 грн. Затримали 2-х мешканців Радехівського району Закарпатської області, одному з яких 17, а іншому 18 років.
Кліщі окупували Львів
За останній місяць до травмпуктів Львова звернулося 23 особи, які постраждали від кліщів. Щороку на Львівщині офіційно реєструється близько тисячі випадків ураження кліщами. Протягом 9 років на території області зареєстровано 3 випадки кліщового вірусного енцефаліту. Натомість кліщового системного бореліозу щорічно реєструється більш як 40 випадків. Наслідком цих захворювань можуть бути тривалі паралічі,  ураження систем та опорно-рухового апарату людини. Як уберегтися від кліщів, читайте на стор. 14  цього числа «Версій».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *