Україна

Вчіться, футболісти!
В австрійському Зальцбурзі завершився чемпіонат Європи з футболу серед команд мерів. Українська збірна міських, селищних і сільських голів виборола ІІІ місце. Першими були німці, другі – італійці. У змаганні брали участь 9 команд.

Другий раз у десятий клас?
Першокурсники «Львівської політехніки» до початку занять повторюватимуть шкільну програму з фізики та математики. Після занять проведуть тести. Коли студент складе їх погано, ходитиме на додаткові заняття ще й після пар. Що вдієш, коли у школі не навчилися!
«Веселі повзунки»
У Рівному проведено конкурс «Веселі повзунки». У перегонах взяли участь 30 малюків віком до року. Діти мали проповзти до своїх батьків 4 м. Найспритнішою стала 10-місячна Владислава Форманюк, яка проповзла дистанцію за 7,4 с. Окрім неї, до фінішу дійшли ще 6 малюків. Решта – звернули на півдорозі.
Найбільший хабар
Співробітники Генпрокуратури затримали голову і депутата однієї з сільрад Криму «на гарячому» під час отримання $5,2 млн. від підприємця за надання дозволу на оренду 2-х земельних ділянок. Наразі це найбільший в Україні хабар.
Кохаймося!
По 2 роки умовно отримали 30-річний Віталій і 19-річна Світлана з Тернополя за публічний секс на пляжі. Пара, добре заправившись спиртним, почала займатися сексом просто на столі пивного намету. Більше години відвідувачі намагалися не звертати уваги, а потім викликали міліцію. Коли патрульні попросили коханців розійтися, Віталій їх вилаяв, аби не заважали. Тоді міліціонери одягли дівчину і занесли до авта… Наступного ранку вона нічого не пам’ятала.
Світлана була заручена. За тиждень мало бути весілля. Однак наречений дізнався про пригоду і забрав заяву із РАЦСу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *