Україна

▶▶Криза у футболі  ▶▶Спорт у цифрах ▶▶Любіть себе! ▶▶КРУ проти прокуратури ▶▶

Криза у футболі

Президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов відмовився від наміру придбати клуб «Портсмут», коли представники «Портсмута» звернулися до компанії «System Capital Management», підконтрольної мільярдеру. Подейкують, «Портсмут» заборгував 50 млн. фунтів стерлінгів і шукає додаткових інвесторів.

Спорт у цифрах

Міністерство у справах сім’ї, молоді і спорту прийняло рішення про визнання в Україні трьох нових видів спорту: боротьби «Кураш», французького боксу «Сават» і пляжного футболу. Всього у державі визнано 39 літніх і 13 зимових олімпійських, 45 – неолімпійських, 25 – спортивно-технічних і прикладних видів спорту.
Крим №2?
Прихильники політичного русинства в Чехії обговорюють можливості створення самостійної держави на Закарпатті, ніби-то з метою «покращення життя республіки». Українська влада поки що відмовчується, незважаючи на те, що в Мукачевому під час конгресу русинів проголосили республіку «Підкарпатська русь».

Любіть себе!

Не встигли випустити монети із зображенням Ющенка та Вселенського патріарха, як в с. Петрилів на Прикарпатті іменем Президента назвали вулицю. У сусідній Прутівці одну з відбудованих після повені вулиць назвуть ім’ям прем’єрки Тимошенко. Скромністю перші особи не страждають!

КРУ проти прокуратури

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що Головне КРУ виявило 18 млрд. (!) грн, розкрадених з бюджету-2007. Понад 93% операцій з державними коштами в бюджетних установах і на державних підприємствах проводилися з порушеннями. Прем’єрка відзначила, що не може «допроситися» в Генпрокуратури відповідних кримінальних справ. Натомість Генпрокуратура звернулася до Тимошенко з проханням перевірити неефективну роботу контрольно-ревізійного управління. Запитання: скільки коштів встигнуть розікрасти з бюджету-2008, поки чиновники перетягують ковдру?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *