Симоненко підозрює, що олігархи з ПР пообіцяли Ющенку другий термін

Лідер Комуністичної партії України Петро СИМОНЕНКО не виключає, що «олігархи з Партії регіонів» уже пообіцяли Президенту України Віктору ЮЩЕНКУ допомогу в переобранні на другий президентський термін. Лідер комуністів відзначив це в інтерв`ю,  розміщеному на сайті КПУ.
П.Симоненко наголосив, що КПУ готова приєднатися до голосування за відставку уряду, «але тільки за тієї умови, коли переконаємось, що не ЮЩЕНКО, а виключно парламент здійснюватиме контроль і нестиме відповідальність за роботу уряду». За його словами, поки що черговими перевиборами Верховної Ради Президент хоче дестабілізувати обстановку в країні, посилити власні повноваження і таким чином забезпечити своє переобрання на другий термін. «І я дуже боюся, що олігархи з Партії регіонів вже пообіцяли йому допомогу в переобранні», – додав він.
П.Симоненко наголосив, що В.Ющенко руками депутатів, у тому числі й комуністів, намагається вирішити суперечності, які загострилися всередині помаранчевого табору. «В запеклій сутичці між прем`єром і Президентом парламент хочуть зробити інструментом Банківської та олігархів. У таких іграх комуністи участі не братимуть», – сказав П.Симоненко.
Як відомо, зближення Ющенка з Партією регіонів дійшло до того, що один з лідерів Партії регіонів, Анатолій Толстоухов, який двічі працював міністром  в урядах Януковича, заявив уже про готовність регіоналів підтримати Ющенка на чергових президентських виборах.
УНІАН 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *