Світ

▶▶Для сильних духом ▶▶«Золоте» яблуко ▶▶Цуцик-рятувальник ▶▶Ото чесні! ▶▶Криза і мистецтво ▶▶

Для сильних духом

В Ізраїлі набув популярності «зміїний масаж». Процедура допомагає зняти біль і втому у м’язах та суглобах. У SPA-салонах використовують неотруйних королівських змій з півдня Америки. Довгі змії лікують спину, а короткі – розслабляють руки і ноги. Вартість послуги – $70-80.

«Золоте» яблуко

У Пекінському окрузі Чанпін відбувся п’ятий за рахунком фестиваль яблук, на якому 600-грамове (як маленький кавун) яблуко продали за $10 тисяч. Рекордну в історії фестини суму за один фрукт виклав чоловік на прізвище Чен. Оприлюднювати інформацію про себе таємничий покупець заборонив.

Цуцик-рятувальник

В австралійському Мельбурні 11-місячний цуцик врятував з вогню 4-ох кошенят. Уночі песик розбудив хазяїв голосним гавканням, ті вибігли надвір, забувши в хаті коробку з котиками. Цуцик гавкав біля коробки, допоки його не знайшли пожежники. Бідолаху довелося «відкачувати» кисневими подушками.

Ото чесні!

Під час ремонту університету Джорджії (США) знайшли гаманець з крокодилової шкіри. У ньому були 5 фото, картка соцстраху і картка служби зайнятості на ім’я Рут Джастіс. Працівники університету не полінувалися обдзвонити всіх Джастісів міста і повернули загублене племінникам власниці гаманця, яка померла 20 років тому.

Криза і мистецтво

Фінансова криза не лише засмучує, але й надихає… Обвал «Вол-стріт» надихнув художників на нові проекти. В Нью-Йорку відбулася низка презентацій робіт, присвячених кризі. Так російський дизайнер Андрій Бартенєв поставив на сцені шоу «Кути, що хитаються». Актори зображали звільнених з роботи клерків і були одягнуті в костюми з офісного сміття, скотчу і целофану. Актори Елен Берстін і Брайан Кокс видали книгу «Послання до Уол-стріт: Будда вас попереджав…». Художниця Лаура Джилберт намалювала колекцію купюр номіналом нуль доларів. Цими грошима вона хоче обклеїти тротуари Уол-стріт.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *