Світ

▶▶До сексу – через клініку ▶▶До милосердя – через бар? ▶▶Без політики? ▶▶«Заразні» літачки ▶▶«Санта-Барбара» в МВФ ▶▶

До сексу – через клініку

Асоціація британських скаутів випустила нові інструкції, згідно з якими 14-18 річні хлопчики-скаути повинні будуть відвідувати клініки статевого здоров’я та отримувати безкоштовні презервативи, аби уникнути наслідків незахищеного сексу.

До милосердя – через бар?

В Росії придумали новий спосіб залучення молоді до соціальних донорських програм. На станціях переливання крові, крім булочки й чаю та довідки про звільнення від занять на 2 дні, студентів очікуватиме флаєр нічного клубу. Автори ідеї намагаються таким чином навернути молодь до милосердя і благочинності.

Без політики?

Лідер кубинської революції Фідель Кастро та його брат Рауль нагороджені орденами Російської православної церкви. Фідель Кастро отримав орден «Слава і честь» за «релігійну співпрацю», а Рауль – орден «Святого благовірного князя Данила Московського» за будівництво храму Казанської Божої Матері в Гавані.

«Заразні» літачки

У Польщі повторилася «літакова» історія Тимошенко з Ющенком. Уряд відмовився виділити особистий літак президенту Качинському для польоту на саміт ЄС до Брюселя. Єдиний урядовий літак того дня був зайнятий чиновниками прем’єра. Добиратися Качинському довелося звичайним рейсом.

«Санта-Барбара» в МВФ

Черговий секс-скандал «трясе» один з провідних фінансових інститутів планети. Директора-розпорядника МВФ Домініка Стросс-Кана підозрюють у службовому романі зі співробітницею африканського відділу фонду Пірошкою Надь, яка в свою чергу, одружена з керівником центробанку Аргентини. Стросс-Кан інтиму не заперечує, але й вини не визнає, мовляв, секс – його особиста справа. Торік «кохання» на робочому місці відправило з посади директора Світового банку Пола Вулфовіца, який необгрунтовано підвищив зарплатню своїй коханці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *