Світ

Бензин краще долара
Талони на бензин стали новою валютою Зімбабве після деномінації національного долара. Нестача нових грошей призвела до появи альтернативного платіжного засобу. Зімбабве не може надрукувати нові гроші через зменшення поставок банкнотного паперу з Німеччини.12 биків за рік
10-річного мексиканського матадора Міхеліто Лагравере не допустили до кориди у Франції. Причиною став не юний вік, а надмірна жорстокість. Хлопець професійно виступає на арені 5 років і вже вбив більше 60 биків. «Він — маленький убивця», — йдеться в заяві міжнародної асоціації  «Анти-корида».
Умри, але з’їж!
Британський студент Адам Ділі з друзями, надивившись картин на виставці, вирішили влаштувати змагання. Переможцем мав стати той, хто запхає до рота більше кексів. Один з хлопців зумів запхати 4. Ділі не хотів здаватися і намагався проковтнути п’ятий кекс, але задихнувся і помер.
Яйця не іграшка
Німецькі політики пропонують контролювати вагу шкільних підручників у ранцях, аби дитячі хребти не кривилися та  заборонити продаж їжі разом з іграшками. Найперше це стосується шоколадних яєць «Кіндер-сюрприз». Ініціатори заборони вважають, що вони небезпечні для малюків, які ще не можуть відрізнити іграшку від їжі.
 Податок на гурманів
Уряд Франції планує оподатковувати калорійні делікатеси. За круасани, гусячу печінку та сир відтепер платитимуть на 14% більше.
Повний перелік оподатковуваних продуктів із більш ніж 100 назв оприлюднять у вересні. Рішення прийняли, аби французи не гладшали.
Найтовстішою нацією вважають американців. Майже 30% з них страждають від надмірної ваги. Далі йде Мексика, де з діагнозом ожиріння живе 24% населення. Днями у Великій Британії заборонили називати дітей «товстими». Натомість пропонують «дуже повні», аби не травмувати дитячу психіку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *