Світ

▶▶«Джоконда» з… ковбаси ▶▶Обама на цицьках ▶▶Мачо з Бельгії! ▶▶Діти-будівельники ▶▶«Колу» не п’ють ▶▶

«Джоконда» з… ковбаси
В Ростові-на-Дону виставили репродукції картин «Дівчинка на кулі» Пабло Пікассо, «Джоконда» Леонардо да Вінчі та «Соняшники» Ван Гоґа, виконані з ковбаси. Це перша в світі виставка картин з м’ясних виробів. На кожне «полотно» пішло по 7 кг м’яса. Картини не їстивні: для закріплення їх залили хімічним розчином.

Обама на цицьках
На Паризькому тижні високої моди фурор викликало маленьке жовте плаття від Жана-Шарля де Кастельбажака. На ліфі сукні зображений кандидат у президенти США Барак Обама. За рекламу дизайнер отримав чек з шістьма нулями.

Мачо з Бельгії!
Переможцем конкурсу «Mister World Mundial 2008», який відбувся в Перу, став 19-річний студент-маркетолог Йохен Вертессен з Бельгії. Йому дістався також титул «чоловіка з найкращою посмішкою». У фіналі конкурсу на звання найгарнішого чоловіка у світі брали участь представники 25-ти країн.

Діти-будівельники
У Відні діти за три дні збудували найвищу в світі башту з конструктора «Lego» заввишки 29,48 м. Для спорудження башти використали півмільйона деталей загальною вагою 1,2 тонни. Башта має 150 поверхів по 25 рядків цеглинок у кожній. Рекорд юних австрійців занесли до Книги рекордів Гіннеса.

«Колу» не п’ють…
У Гарварді (США) роздали Шнобелівські премії за найсумнівніші наукові дослідження. Серед лауреатів французькі біологи, які визначили: блохи, які живуть на псах, стрибають вище за тих, що «оселяються на котах»; англієць Девід Сімс, автор видання «Ти вилупок! Літературне дослідження досвіду лайки в організаціях» та ще 8 «мудрагелів».
Найприкольнішим серед досліджень визнали «контрацептивний душ» з «Кока-коли» та «Пепсі». Спринцювання з «Коли» були популярні в народі у 1950-1960-х роках, коли дістати протизаплідні засоби було проблемою. Нинішні дослідження вчених довели, що у 100-відсотковому «Пепсі» гине… 59% сперматозоїдів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *