Швидкісний потяг «Львів-Чернівці» здійснив випробувальний рейс

Невдовзі на Львівській залізниці розпочне курсувати новий швидкісний дизель-поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу за маршрутом «Львів-Чернівці». Таку чудову новину повідомила прес-служба «Львівської залізниці». Потяг долатиме відстань лише за 3,5 години замість нинішніх п’яти.

З Чернівців потяг рушатиме о 5:00, а на Львівський вокзал прибуватиме о 8:30. Час відправлення на Чернівці – о 18:00, прибуття до Чернівців – близько 21:30.

Дизель-поїзд складається з трьох вагонів, загалом 291 місце для сидіння, а також два спеціально обладнані місця для маломобільних пасажирів. Окрім того, там є розкладний столик для сповивання малюків. Поїзд має герметичні міжвагонні переходи, системи клімат-контролю, пожежогасіння, відеоспостереження та інші сучасні зручності. Його експлуатаційна швидкість – до 140 км/год.

1

Зупинки передбачені в Ходорові, Івано-Франківську та Коломиї. Точного терміну запуску цього маршруту ще не затверджено, але за словами начальник Чернівецького залізничного вокзалу Мирослава ГАВРИЛЮКА, це станеться найближчим часом.

Шановні буковинці, за домовленістю з «Львівською залізницею», пропонуємо вам долучитися до обговорення нового маршруту. Своє бачення про зручність саме такого графіка, а також про ціни на квиток тощо надсилайте на нашу електронну пошту: versii4you@gmail.com.  Впевнені, Ваша точка зору буде врахована адміністрацією «Львівської залізниці».

Валерій ПЕТРЮК, «Версії». Фото прес-служби «Львівської залізниці»

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *