Рятувальники МНС врятували життя 8 буковинцям

Загалом з початку року в Чернівецькій області виникло 92 пожежі, що на 28 % менше ніж за аналогічний період минулого року. На пожежах загинуло 12 осіб. Рятувальники МНС врятували життя 8 буковинцям.

За минулу добу в Чернівецькій області виникло 3 пожежі. Завдяки оперативності буковинських рятувальників МНС вдалося врятувати майно та матеріальні цінності громадян на півмільйона гривень.

Одна із пожеж виникла в обласному центрі на вул.. Масікевича. Горіла господарська будівля чернівчанки, яка знаходилася на обійсті, позаду житлового будинку. Рятувальники ліквідували пожежу за 15 хвилин та найголовніше – не допустили поширення вогню на житловий будинок та інші будівлі. Майно врятоване вогнеборцями обраховується на суму 300 тисяч гривень. Спричинило пожежу коротке замикання електромережі.

Ще одна пожежа у Чернівцях виникла у квартирі 48-річної мешканки вул.. Кармелюка, яка проживала разом із матір’ю-пенсіонеркою. Саме необережне поводження із вогнем старенької і спричинило пожежу. До прибуття перших пожежних підрозділів вогонь встиг пошкодити меблі та речі домашнього вжитку, розгулятися по усій оселі йому не дозволили рятувальники. Чернівецькі пожежники швидко загасили пожежу та врятували майно чернівчан на суму 200 тис. гривень.

У селі Корчівці Глибоцького району горіла господарська будівля. Про пожежу рятувальники дізналися із письмової заяви постраждалих. В ході дослідження обставин загорання фахівцям вдалося встановити, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димаря літньої кухні. Вогнем було завдано збитків на суму 5 тис. гривень.

Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *