Раз на рік і Бик – мачо…

Нова сукня до Нового Року – це завжди приємно. Але ще приємніше і додає впевненості, коли твоє вбрання відповідає вимогам прийдешнього року. Кольори 2009-го – жовтий, золотий, пурпурний, срібний і блакитний в усьому розмаї відтінків. Час до зустрічі Нового року у вас ще є, тож – до роботи!

Бик практичний і не надто прискіпливий, але він усе ж таки помітить, чи ретельно ви обирали вбрання для зустрічі з ним. Сукня має бути новою, але комфортною, практичною та елегантною водночас і враховувати усі особливості вашого віку та фігури.

У вбранні для тендітних жінок використовуйте жіночні вигини, наприклад, сукні з голими плечима на тоненьких бретельках. Ліф можна задрапірувати, а спідницю зробити легку, викроєну за косою ниткою. Лінія талії може бути будь де, залежно від вашої фігури й ваших уподобань. Маленький бюст можна підкреслити відповідним бюстгальтером. Щоби стегна виглядали стрункими, немає нічого кращого, ніж «летючий» силует.

Але зважте на те, що занадто велика різниця між талією і низом спідниці-кльош зорово додасть власниці сукні пару зайвих кілограмів.

Еротично виглядатиме й глибокий виріз «мис», сукня з голим плечем з одного боку і рукавом чи довгою рукавичкою з другого.

Коли вага пані перевалила за…, виглядати стрункішою допоможе сукня, що облягає фігуру одразу під грудьми. Вертикальне гофре починається одразу від цієї лінії, розпускається нижче стегон і падає донизу вільними складками.

Широкі плечі збалансуються у шифоновій сукні з довгими рукавами, що розлітаються донизу. Не рекомендуємо такі плечі оголювати, аби ваша фігура не нагадувала борця у трико. Драпіровка і важкі прикраси так само не для вас.

Збільшити зорово зріст допоможе сукня в стилі ампір: з високою талією просто під грудьми і не коротша, ніж до коліна. Таку сукню вдягають з високими підборами. Нижня частина не повинна щільно облягати фігуру, але й не має бути заширокою. Вона повинна трохи підкреслювати лінію стегон.

Дуже часто гладкі темпераментні жінки затягуються в чорні сукні, замість того, щоби вдягти щось вільне, яскраве, підкреслити життєрадісність. Треба любити себе будь-якою і вміти подати за чесноти те, що вам здається недоліком! І боронь боже весь святковий вечір поправляти сукню, розрівнювати її чи обсмикувати!

А найбільш юним та стильним не заборонено зустрічати новий рік у джинсах: вони як раз з’вилися у рік Бика – щоправда, Розлюченого і цілком відповідають моменту.

Грунтовний Бик вимагає грунтовності й у прикрасах, які ви оберете для новорічного вбрання. Як мінімум, це повинні бути натуральні камені і благородні метали. Отже, коли маєте коштовності – сміло вдягайте їх. А коли таких немає, доберіть біжутерію з напівкоштовного каміння, дерева, мушлів, пір’я, шкіри, хутра тощо. Шкіряний браслет, шикарне перо у високій зачісці – а чому б ні!

Навіть дорогі коштовності добирати також треба зі смаком, бажано, аби весь комплект був з одного металу. Несмаком буде вдягти, наприклад, золотий ланцюжок і срібні сережки. Камені цього разу – жовті, брунатні, пурпурні, темно-лілові… Дуже вдалий вибір – янтар, хоч самий, хоч в оправі з золота чи срібла. Але нетактовно буде й виглядати багачкою у скромній компанії…

Маленька хитрість: штучне каміння краще виглядатиме, коли на пару годин перед тим покласти його у воду літньої температури.

Чоловікам простіше: справжній мачо може не обтяжувати себе вибором костюма, тим більше покупкою нового. Цілком достатньо додати аксесуари кольорів Бика. Це може бути краватка, шпилька для неї, хусточка, запонки тощо.

Лідія КОСТИНСЬКА, кравчиня зі стажем

У наступному числі «Версій» читайте про те, що подарувати найдорожчій людині на свято і яке частування полюбляє господар 2009-го року Брунатний (Земляний) Бик.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *